Werkweek met Wep

Antwerpen, Antwerpen Routebeschrijving


Slide 1 - WEP
Slide 2 - WEP
Slide 3 - WEP
Slide 4 - WEP

WEP, uitwisselingen, Taalreizen & Educatieve projecten in het Buitenland


WEP is een Belgische organisatie die vorig jaar haar 30ste verjaardag vierde. We zijn specialist in de organisatie van schoolprogramma's in het secundair en hoger onderwijs, taalreizen, stages en projecten voor vrijwilligerswerk in het buitenland. Jaarlijks sturen we zo'n 8.000 jongeren naar ongeveer 300 bestemmingen wereldwijd, voor een onvergetelijke, interculturele ervaring.


"If you tell me, I will listen. If you show me, I will see. But if you let me experience, I will learn."   (Lao-Tzu)


WEP voor scholen

Naast onze individuele programma's organiseren we ook reizen op maat, bijvoorbeeld voor klasgroepen. Meestal gaat het om een combinatie van taallessen (Engels) met culturele activiteiten en bezienswaardigheden. Zo bieden we onder andere een taal- en cultuurbad aan in Malta, Dublin of Londen. Maar ook eigen suggesties, volledig afgestemd op jullie wensen, werken we met plezier voor je uit. 

WEP voor je leerlingen
Ook als je geen uitstap plant of met je klas op taalreis gaat, kunnen we je van dienst zijn. Zo organiseren we bijvoorbeeld presentaties in de klas of op school, waarbij een oud-deelnemer komt vertellen over zijn ervaring in het buitenland, en dat in de taal van je les (Engels, Frans, Spaans, Duits of Nederlands). Een leuke luisteroefening en ook een prima manier om je leerlingen te laten kennismaken met het aanbod aan buitenlandse ervaringen. Op onze website kan je eveneens pedagogisch materiaal bestellen.

Voor meer informatie over onze programma's en mogelijke samenwerkingen kan je terecht op onze website.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Lange Koepoortstraat 30
B-2000 Antwerpen
Antwerpen, België Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+32 (0)3 302 47 87

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!