Nieuwe editie van het magazine Werkweek

Apeldoorn, 16 september 2021

Een nieuw schooljaar, dus ook een nieuw Werkweekmagazine!


Werkweken en schoolreizen zijn activiteiten waar leerlingen naar uitzien tijdens hun schoolleven. De ervaringen en herinneringen van die uitstap zijn extreem duurzaam. De werkweek levert een belangrijke bijdrage aan de lichamelijke, persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. En daar zullen ze altijd voordeel van hebben.

Schoolreizen en werkweken zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling van leerlingen en zorgen altijd voor levendige jeugdherinneringen. Buitenschoolse activiteiten zijn niet een of andere optie... het is noodzaak om jongeren te prikkelen zich te verdiepen in onderwerpen die van vitaal belang zijn voor hun verdere leven. De werkweek is een ideale gelegenheid om jongeren onafhankelijk, zelfverzekerd en sociaal vaardig te maken.

Een ander belangrijk aspect is dat leerlingen en leerkrachten elkaar beter leren kennen. Zo kregen veel leerlingen het gevoel dat hun docenten hen beter begrepen na de uitstap en de leerkrachten vonden het heel erg prettig dat de verstandhouding met de leerlingen verbeterd was. Dit alles bij elkaar opgeteld zorgde voor betere prestaties van de leerlingen en een verbeterde sfeer op school.

2021 09 cover werkweekNieuwe editie Werkweek
Het nieuwe schooljaar is voor alle scholen in heel Nederland en België in volle gang en daarmee ook de voorbereidingen voor de buitenschoolse activiteiten. De hoogste tijd dus voor een nieuwe editie van het magazine Werkweek.

Alle scholen in het voortgezet onderwijs t/m het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen ontvangen eind september/begin oktober Werkweek 2021/2022 gratis per post. Het magazine biedt je zoals altijd een ruim aanbod aan interessante, leerzame en leuke bestemmingen en organisaties voor een succesvolle en onvergetelijk meerdaagse schooluitstap. Werkweek staat ook boordevol informatie over zaken die bij de organisatie van een (buitenlandse) schoolreis, culturele stedentrips, outdoor activiteiten en schoolkamp horen. Speciaal in deze editie is, dat we het belang van alle soorten schoolreizen onder de aandacht brengen.

Zit je dus in een commissie en sta je voor de taak een excursie, schoolreis, (actieve) schoolkamp, werkweek of stedentrip te organiseren, zorg dan dat je de nieuwste editie bij de hand hebt.

Namens het compleet Werkweek.nl team veel plezier met het uitstippelen van jullie nieuwe reisplannen!


Houd jij je bezig met de buitenschoolse activiteiten, heb je collega’s die zich hiervoor inspannen of ken je organiserende commissies voor wie Werkweek van belang is, laat het ons weten en wij sturen voortaan ons magazine gratis en zonder verdere verplichtingen naar het opgegeven adres. Een kleine moeite en door ons graag gedaan. Je bereikt ons 24/7 en direct op www.werkweek.nl/magazine.

Wil je dit exemplaar nabestellen via de post? Voor meer informatie over het nabestellen van het magazine Werkweek (klik hier). (© covercredit: Floriade Expo 2022)

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!