Sta je al op onze verzendlijst?


Gratis magazine Werkweek ontvangen?


Ben je leerkracht, directielid, ouder, ICC'er of lid van een activiteitencommissie? En beslis jij binnen de school over de uitstap? Of ben je bij de organisatie hiervan betrokken via een oudervereniging, centrum voor buitenschoolseopvang, internaat of scoutingvereniging en sta je nog niet op onze verzendlijst?

Laat ons dan even weten wie je bent en waar je zit. Vul hieronder het inschrijfformulier* in. Wij zorgen er dan voor dat de komende edities in de juiste handen komt. Het is gratis en verplicht je tot niets. Een kleine moeite en door ons graag gedaan!

Verhuisd?
Klik hier voor het online mutatieformulier wanneer je adresgegevens niet (meer) juist zijn.

Privacy
*Uiteraard behandelen we jouw gegevens met de grootst mogelijke zorg. Check onze privacyverklaring via www.werkweek.nl/privacy.

Deadline
Het eerstvolgende Werkweek magazine wordt in week 37 (11 september 2018) toegezonden, indien wij je inschrijving uiterlijk 17 augustus 2018 hebben ontvangen.

Net te laat om je gratis te abonneren? 
Voor organisatoren die nog geen Werkweek 2018/2019 hebben ontvangen is de meest recente editie altijd en overal via Magvilla te bestellen. Klik hier voor Werkweek 2018/2019.


Uw gegevens


Welke soort(en) onderwijs biedt jouw school?Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!