Gratis magazine Werkweek ontvangen?


Update: 30 maart 2021

Aan het begin van dit schooljaar hebben alle scholen vanaf het voortgezet onderwijs t/m het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen de ietwat 'aangepaste' editie van Werkweek (20/21) gratis per post ontvangen. Voor iedereen die de komende tijd een klasuitstap gaat organiseren en het magazine niet meer binnen handbereik heeft, staat op verzoek Werkweek 20/21 eenmalig online. Hierin hebben we de linkjes toegevoegd zodat je veilig naar de juiste website wordt doorgelinkt.

Klik hier voor de online versie van de editie van dit schooljaar. (Tip: klik je rechtermuisknop ‘openen in nieuw venster’ dan blijft deze PDF op de juiste pagina open staan waar je gebleven was.)Apeldoorn, 27 oktober 2020

Ben je leerkracht, directielid, ouder, ICC'er of lid van een activiteitencommissie? En beslis jij binnen de school over de uitstap? Of ben je bij de organisatie hiervan betrokken via een oudervereniging, centrum voor buitenschoolseopvang, internaat of scoutingvereniging en sta je nog niet op onze verzendlijst? Ook studenten met interesse voor een buitenlandse studie-, stage of taalreis maken gratis gebruik van Werkweek.

Laat ons dan even weten wie je bent en waar je zit. Vul hieronder het inschrijfformulier* in. Wij zorgen er dan voor dat de komende edities in de juiste handen komt. Het is gratis en verplicht je tot niets. Een kleine moeite en door ons graag gedaan!

Verhuisd?
Klik hier voor het online mutatieformulier wanneer je adresgegevens niet (meer) juist zijn.

Privacy
*Uiteraard behandelen we jouw gegevens met de grootst mogelijke zorg. Check onze privacyverklaring via www.werkweek.nl/privacy.

Deadline
Het eerstvolgende Werkweek magazine wordt in week 46 (14 september 2021) toegezonden, indien wij je inschrijving uiterlijk 16 augustus 2021 hebben ontvangen.

Net te laat om je gratis te abonneren? 
Voor organisatoren die nog geen Werkweek 2020/2021 hebben ontvangen is de meest recente editie altijd en overal via Magvilla te bestellen. Klik hier voor Werkweek 2020/2021.


Jouw gegevens


Welke soort(en) onderwijs biedt jouw school?Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!