Werkweek naar Ripstar

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Ripstar
Slide 2 - Ripstar
Slide 3 - Ripstar
Slide 4 - Ripstar

Ripstar, Snow & Surf travel. Meer dan 25 jaar ervaring. Programma geheel op maat


Compleet georganiseerde schoolkampen in de sneeuw én in de zon

Ga mee op wintersport!
Onze wintersport reizen garanderen een unieke beleving. Ons programma is geschikt voor elke wintersporter of groep door een laagdrempelig instapniveau en eindeloze mogelijkheden. Wij hebben een volledig eigen mobiele verhuur van wintersportspullen en een internationale ski/snowboardschool met uitvoering tot het hoogste niveau. Lijkt het je leuk om met Ripstar een nieuw avontuur aan te gaan? Al meer dan 100 groepen of scholen gingen je voor.

Kom surfen in Frankrijk!
In Frankrijk hebben wij iets ten noorden van Bordeaux prachtige surfcamps direct aan het strand. Ons unieke programma heeft een sportief en uitdagend karakter waarbij plezier met elkaar en het leren surfen centraal staan. Door teamspirit en de professionele campbegeleiding creëren we samen een onvergetelijke week. Respect en veiligheid zijn één van onze belangrijkste kernwaarden. Daarom zijn onze instructeurs volledig gediplomeerd met internationale bevoegdheid en zijn onze begeleiders voornamelijk sportdocenten.

Accommodatie
Met al meer dan 25 jaar ervaring kennen wij de gehele Alpen op ons duimpje. In overleg met u zoeken we naar de beste accommodatie, alles is bespreekbaar.
Onze surfcamps liggen aan de Atlantische kust in Frankrijk. We hebben op verschillende locaties onze eigen surfcamps opgebouwd. Deze camps zijn voorzien van sanitair, een keuken, een eettent, slaaptenten of luxe lodges, surfmateriaal en surfgerelateerd spelmateriaal.

Alle voordelen op een rij:
Meer dan 25 jaar ervaring
School- en groepsreizen geheel op maat
Reizen het hele jaar door
Professionele begeleiding
Gediplomeerde instructeurs
Eigen mobiele verhuur van wintersportspullen
Internationale surf-, ski- en snowboardschool tot het hoogste niveau

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op ons via mail, telefoon of website. We komen graag langs om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw reis te bespreken.

Contactgegevens
Adres
Admiraal De Ruijterweg 547
1055 MK Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Outdoortravel
Telefoonnummer

+31 (020) 688 60 90

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!