Werkweek naar Ripstar

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Ripstar
Slide 2 - Ripstar
Slide 3 - Ripstar
Slide 4 - Ripstar

Ripstar Snow & Surf Travel: 30 jaar ervaring


Compleet georganiseerde schoolkampen in de sneeuw én in de zon
Programma geheel op maat gemaakt

Ga mee op wintersport!
Onze wintersportreizen garanderen een unieke beleving. Ons programma is geschikt voor elke wintersporter of groep met een laagdrempelig instapniveau en eindeloze mogelijkheden. Wij hebben een volledig eigen mobiele verhuur van wintersportspullen en een internationale ski/snowboardschool met uitvoering op het hoogste niveau. Lijkt het je leuk om met Ripstar een nieuw avontuur aan te gaan? Al meer dan 100 groepen of scholen gingen je voor.

Kom surfen in Frankrijk!
In Frankrijk hebben wij iets ten noorden van Bordeaux prachtige surfcamps direct aan het strand. Ons unieke programma heeft een sportief en uitdagend karakter waarbij plezier met elkaar en het leren surfen centraal staan. Door teamspirit en de professionele begeleiding van onze crew creëren we samen een onvergetelijke week. Respect en veiligheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Daarom zijn onze instructeurs volledig gediplomeerd mét internationale bevoegdheid en zijn onze begeleiders voornamelijk sportdocenten.

Accommodatie
Met al dertig jaar ervaring kennen wij de Alpen op ons duimpje. In overleg zoeken we naar de beste accommodatie voor jullie groep. Ook hebben we op verschillende locaties onze eigen surfcamps opgebouwd. Deze camps zijn voorzien van sanitair, een keuken, een eettent, slaaptenten of luxe lodges, surfmateriaal en surfgerelateerd spelmateriaal.

Meer weten?
Neem contact met ons op ons via mail, telefoon of website. We komen graag langs om vrijblijvend de mogelijkheden voor jullie reis te bespreken.

Contactgegevens
Adres
Admiraal De Ruijterweg 547
1055 MK Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Outdoortravel
Telefoonnummer

+31 (020) 688 60 90

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!