Werkweek met Diogenes Reizen

Veenendaal, Utrecht Routebeschrijving


Slide 1 - Diogenes Groepsreizen
Slide 2 - Diogenes Groepsreizen
Slide 3 - Diogenes Groepsreizen
Slide 4- Diogenes Groepsreizen
Diogenes Reizen Athene
Slide 2 - Diogenes Groepsreizen
Diogenes Reizen Krakau
Diogenes Reizen Valencia v2

Diogenes Reizen: ontdek, beleef & geniet!


Een onbezorgde schoolreis begint bij Diogenes Reizen!
Urenlang zoeken naar een bestemming, vervoersmogelijkheden, accommodaties, excursies en restaurants voor de hele groep is een hele klus. En naast het vele uitzoekwerk liggen alle risico’s bij de organisatoren en is de school aansprakelijk. Uiteindelijk ben je beter en voordeliger uit als je het laat regelen door een extern bureau. Geen risico’s en alles van A tot Z geregeld. Laat dat nou nét onze specialiteit zijn!

Even voorstellen…
Wij zijn Diogenes Reizen. Al meer dan 20 jaar organiseren wij schoolreizen en werkweken voor het voortgezet- en beroepsonderwijs. Inspirerende reizen, vaak met een culturele en actieve touch. Geen kant-en-klare programma’s, maar een schoolreis op maat, passend bij jullie wensen en budget.

Waar gaat jullie schoolreis naartoe?
Diogenes Reizen organiseert werkweken naar heel veel bestemmingen binnen èn buiten Europa. Een educatieve schoolreis Parijs, een actieve werkweek Ardennen, een cultuurreis naar Rome, overnachten bij gastgezinnen in Londen, een historische reis Berlijn of toch een taalreis Barcelona? Maar ook een actief programma op Ameland of een rondje Nederland regelen wij graag voor je.

Waar de reis ook naar toe gaat, Diogenes Reizen helpt je graag op weg. Ons team van specialisten stelt graag samen met jou de ideale schoolreis samen. Wij organiseren het vervoer, de accommodatie en, indien gewenst, ook een educatief, cultureel, gezellig en/of actief programma.

Een geslaagde schoolreis!
De schoolreizen van Diogenes Reizen worden geheel afgestemd op jullie persoonlijke wensen. Daarbij wordt er altijd gezorgd voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard zijn onze schoolreizen gedekt door de zekerheden van de ANVR en SGRZ.

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op of vraag een reisvoorstel aan!

Contactgegevens
Adres
Vendelier 61
3905 PD Veenendaal
Utrecht, Nederland Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+31 (0)88 103 07 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!