Werkweek met Authentic Italia

Voorburg, Zuid-Holland Routebeschrijving


Authentic Italia- Fietsen
Authentic Italia- Zittende foto
Authentic Italia- Groepsfoto berg
Authentic Italia- Groepsfoto

Authentic Italia, hèt adres voor de perfecte werkweek naar Rome, Florence, Napels, Venetië en nog veel meer Italiaanse steden


Schoolreizen behoren tot één van de beste herinneringen uit de schooltijd. Het is natuurlijk zeer belangrijk dat de leerlingen er wat van op steken, maar het is even zo belangrijk dat ze een leuke tijd hebben. Italië heeft bij uitstek steden die beiden kunnen bieden.

Authentic Italia kun je de perfecte combinatie van voordelig overnachten en leuke (leerzame) activiteiten bieden! Graag nemen wij je alle zorgen uit handen voor het organiseren van de perfecte werkweek, schoolreis of studiereis.  Rome is ons 2e thuis, daar ligt veel van onze expertise. Napels, Bologna, Florence, Milaan, Turijn en Venetië hebben ons hart gestolen, daar kunnen we je meenemen naar de meest bijzondere plekjes.

Cultuur en Natuur
Heb je leerlingen die niet alleen willen genieten van de cultuur van Italië, maar ook eens een uitstapje de natuur in willen maken, dan hebben wij ook veel te bieden. Zo ligt Rome bijvoorbeeld maar één uur rijden van een prachtig skigebied en maakt een combinatie cultuur en natuur tot de mogelijkheden. Leg jouw wens bij ons neer en wij maken er iets moois van.

Garantie
Wij zijn tijdens de reis in Italië 24/7 bereikbaar ter plaatse, wat betekent dat wij een eventueel probleem vaak direct kunnen oplossen. Tevens zijn wij aangesloten bij de  VvKR & GGTO een garantiefonds,  zodat de reissom altijd gewaarborgd is, dat is wel zo veilig. Over veiligheid gesproken, vanzelfsprekend maken wij voor de transfers alleen gebruik van gecertificeerde busondernemingen. Authentic Italia betekent niet voor niets: eerlijk, betrouwbaar en oprecht.

Expertise
Door onze jarenlange ervaring in de Italiaanse reiswereld en het regelmatig bezoeken van de Italiaanse steden beschikken wij over een uitgebreid netwerk van gezellige jeugdherbergen, super centraal gelegen kloosteraccommodaties, goede budget hotels,  lekkere en voordelige restaurants, de beste gidsen en de leukste excursiemogelijkheden.

Vanzelfsprekend kunnen wij je assisteren met het samenstellen van educatieve  programma’s en het boeken van excursies. Tevens bieden wij de mogelijkheid  Nederlandse scholen in contact te brengen met Italiaanse scholen, wat de reis een extra dimensie geeft en waar vaak jarenlange contacten uit ontstaan.

Groepsreizen op maat
Authentic Italia zorgt er altijd voor dat je binnen 2 werkdagen na de aanvraag, een offerte op maat ontvangt. Leuker vinden wij het echter om direct contact met je te hebben om zo in een persoonlijk gesprek jouw wensen te inventariseren en de perfecte reis samen te stellen. Kijk op onze website (klik onderstaande button) of bel ons even op onderstaande telefoonnummer.

A presto.

Contactgegevens
Adres
Eemwijkplein 13
2271 RB Voorburg
Zuid-Holland, Nederland Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+31 (070) 387 22 42

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!