Werkweek met JEKA Groepsreizen

Asse, Brussel Routebeschrijving


Slide 1 - JEKA Groepsreizen
Slide 2 - JEKA Groepsreizen
Slide 3 - JEKA Groepsreizen
Slide 4 - JEKA Groepsreizen

JEKA VZW, Jouw partner voor jouw groepsreis!

JEKA vzw organiseert groepsreizen met als unieke doelstelling de jongeren aan betaalbare prijzen Europa te laten ontdekken. Sinds 1960 gaan er jaarlijks zo’n 9.000 jongeren op buitenlands avontuur samen met JEKA. Schoolreizen, Sneeuwklassen of Zomerkampen : het kan allemaal bij JEKA! Je wil graag op bos –of zeeklassen gaan tijdens het schooljaar ? Een meerdaags verblijf in een buurland, met keuze uit verschillende activiteiten. Frisse lucht, weidse natuur, cultuur en ontspanning zijn steeds inbegrepen.

Wil je zorgeloos gaan skiën met jouw klas of school? JEKA heeft jarenlange ervaring in het organiseren van sneeuwklassen in Tirol. Onze prijs is all-in; skipas, skiles, skimateriaal, pedagogisch lesmateriaal ! De leerlingen en leerkrachten ervaren een vakantie waar ze de tijd van hun leven beleven!

Wil je met je leerlingen op cultuurreis naar een stad of streek die niet in één van bovenstaande formules staat? Ook hiervoor kan je bij JEKA terecht! We hebben al voor tal van scholen culturele reizen geörganiseerd naar Madrid, Amsterdam, Kopenhagen, Parijs, Londen, …. JEKA zorgt voor het logistiek kader waarin een groep veilig op reis kan. De invulling van elke reis bepaalt u zelf.

In de zomer heb je de keuze uit 10 bestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk Châtel, Frankrijk Landes,  Tsjechië, Spanje, Kroatië, Hongarije Donaubocht, Hongarije Balatonmeer, Polen en Slovenië. Geniet samen met JEKA van een onvergetelijke vakantie!

In elke bestemming staan onze JEKA vrijwilligers klaar om jou en jouw school verder te helpen en dit 24h/24, 7d/7! Zij zijn het kloppend hart van onze organisatie!

Contactgegevens
Adres
Stationstraat 75
B-1730 Asse
Brussel, België Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+32 (0)2 230 84 55

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!