Werkweek met TsjechieXperience

Rotterdam, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - TsjechieXperience
Slide 2 - TsjechieXperience
Slide 3 - TsjechieXperience
Slide 4 - TsjechieXperience

TsjechieXperience, de groepsreizen specialist voor educatieve reizen naar Praag


Bij TsjechieXperience kan je terecht voor een complete educatieve stedentrip naar Praag! Wat wij kunnen organiseren? Vlieg- of busreis, verblijf en dag- en/of avondprogramma. Dit kan in de vorm van een complete reis met alles erop en eraan, maar alleen een programma boeken is ook mogelijk.

Onze kracht zit hem in onze specialisatie (Tsjechië/Praag), het daardoor grote netwerk aan directe partners en de mogelijkheid om de organisatie van de gehele reis uit handen te laten nemen. Met de hoogst mogelijke persoonlijke service zullen wij er alles aan doen om jou en de leerlingen een onvergetelijke trip te bezorgen!

Een complete schoolreis naar Praag
Eén van onze voordelen, is de mogelijkheid tot het boeken van een volledig verzorgde trip. Dit betekent inclusief vervoer, verblijfplaats en volledig programma. Onder vervoer kan je denken aan een vliegreis of busreis. Een verblijf kan zijn in een 3-sterren hotel of prima hostel in het centrum van Praag.

Een uniek dag- en/of avondprogramma
Een los programma boeken omdat het vervoer en verblijf al zijn georganiseerd? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij denken graag mee over de invulling van jullie reis. We bieden leerzame tours met alle highlights van Praag, excursies (bv. voormalig concentratiekamp) en allerlei teambuilding activiteiten aan. Allen uitstekend geschikt voor een leuke, maar ook leerzame reis naar Praag. Tot slot zorgen we ook graag voor betaalbare locaties voor jullie lunch of diner.

Welke scholen gingen u voor?
‘Met 30 leerlingen minder dan een week van tevoren een aanvraag gedaan voor excursies in Praag. Uiteindelijk 2 heerlijke uitstapjes gehad. Theresienstadt en kanoën! Fijne communicatie. Heel geduldig en top excursies voor een mooie prijs!’
Kelly, Vecht College Breukelen

‘We hebben het ongelooflijk naar ons zin gehad. Wij willen TsjechieXperience erg bedanken voor het grotendeels regelen van deze reis. De tours waren erg goed. Onze begeleider had erg veel plezier in zijn werk en had echt heel veel interessants te vertellen. Het hotel was ook echt goed. Alles is goed verlopen! Nogmaals bedankt!’
Jens, InHolland Haarlem

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor een onvergetelijke schoolreis naar Praag
Voor al jouw educatieve groepsreizen naar Praag kan je terecht bij TsjechieXperience. Wil je graag meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan via onderstaande emailbutton of neem contact op via +31(0)10 760 27 96 of via Whatsapp +31(0)6 33 37 72 69.

Fotocredits: © CzechTourism

Contactgegevens
Adres
Van Oldenbarneveltplaats 200
3012 AJ Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+31 (0)10 760 27 96

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!