Buitenlandse schoolreis met Travel Inventive

www.travelinventive.nl

Breda, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 2 - Travel Inventive
Slide 4- Travel inventive
Slide 2 - Travel Inventive
Slide 4- Travel inventive

Travel Inventive, een reisverhaal dat je bijblijft


Verbreed de horizon van je leerlingen op schoolreis
Heb je als docent ook altijd tijd tekort met al je taken en verantwoordelijkheden? Dan herken je je vast in bovenstaand filmpje. Hoe blijft het leuk om een schoolreis te organiseren als je 1000 andere dingen aan je hoofd hebt?

Betekenisvolle schoolreizen  organiseren – dat is onze droom!
Buitenlandse schoolreizen organiseren doen we al even bij Travel Inventive. En dat kunnen we inmiddels heel goed en blijven we zeker doen. Onze droom gaat veel verder. Betekenisvolle schoolreizen ontwikkelen. Dat is wat we willen!  Impact creëren in het leven van onze jonge doelgroep. Ze klaarstomen voor de wereld van nu. Een schoolreis biedt ongelofelijk veel openingen. We geloven dat er nog zoveel meer uit schoolreizen gehaald kan worden. De reiservaring als middel om talenten en interesses van jongeren boven tafel te krijgen. Hoe mooi is dat?

Onze droom groeide in de afgelopen 20 jaar door talloze bijzondere verhalen en ervaringen. Juist op het moment waarop jongeren zonder ouders in het buitenland zijn, komen ervaringen extra binnen. Onze nieuwe schoolreisconcepten sluiten aan bij de belevingswereld van jongeren. Een schoolreis is een uitgelezen kans om nieuwe dingen te leren en ontdekken, vrij van patronen en gewoontes. Zo stimuleren we dat jongeren meer richting geven aan hun passie & talent.

Stap voor stap ontdekken jongeren belangrijke life skills. Onderweg, daar gebeurt het. Zo levert de schoolreis een belangrijke bijdrage aan hun mensvorming.

Spreekt deze manier van reizen je aan? Kom kennismaken. Niet twijfelen, doen! En bouw mee aan jouw eigen schoolreis van de toekomst.

Contactgegevens
Adres
Nieuwe Boschstraat 24
4811 CX Breda
Noord-Brabant, Nederland Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+31 (076) 522 30 57

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!