Buitenlandse schoolreis of werkweek met Senlac Tours

Bezoek de website

Arnhem, Gelderland Routebeschrijving


Senlac Tours- USP
Senlac Tours- Londen
Senlac Tours- Brighton
Senlac Tours- Oxford
Senlac Tours- USP
Senlac Tours- Londen
Senlac Tours- Brighton
Senlac Tours- Oxford

Buitenlandse schoolreis of werkweek met Senlac Tours

 

Een buitenlandse schoolreis is een onvergetelijk hoogtepunt in je schoolcarrière
Een schoolreis is een avontuur waarbij, op het gebied van taal, cultuur en interactie, alle zintuigen op scherp staan. Een bijzondere reis vergeet je je hele leven niet meer, net als de mensen waarmee je deze ervaring deelt. We weten dit als geen ander en daarom zorgen we ervoor dat schoolreizen voor docenten en leerlingen een succes zijn.

Internationale schoolreizen
We organiseren taal- en culturele schoolreizen naar internationale bestemmingen, voornamelijk naar Engeland. We beschikken over een uitgebreid netwerk professionals waarmee we nauw samenwerken, zodat een schoolreis op locatie goed verloopt.

Service in NL
We zorgen ervoor dat docenten / begeleiders onbezorgd en ontspannen met leerlingen op pad kunnen. Dankzij onze expertise, inzet en ervaring weten wij als geen ander een educatieve schoolreis op maat te organiseren en realiseren. We houden rekening met alle wensen; stellen in overleg het ideale programma samen; zorgen voor de praktisch uitvoer en zijn 24/7 bereikbaar tijdens de schoolreis. Op ouderavonden geven we graag een presentatie van de reis.

Engeland: service on the spot
Op onze populairste bestemmingen in Engeland zijn medewerkers van Senlac Tours aanwezig. Doordat wij dagelijks aanwezig zijn, bieden we een ongekend hoog serviceniveau. In Engeland beschikken we over eigen gastgezinnen.

Referenties
Op aanvraag verstrekken wij graag referenties. Op onze website(klik onderstaande- of bovenstaande button) vind je een deel terug in de quotes.

Meer weten?
Wilt je weten wat wij voor jou en de leerlingen kunnen betekenen? Bel of mail ons om de mogelijkheden m.b.t. jullie schoolreis te bespreken. Bezoek ook onze website (klik onderstaande-of bovenstaande button). We komen graag bij je langs voor een oriënterend gesprek.

Contactgegevens
Adres
Bouriciusstraat 5
6814 CS Arnhem
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (026) 443 13 31

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!