Werkweek met SEF Travel

Lokeren, Oost-Vlaanderen Routebeschrijving


Slide 1 - SEF Travel
Slide 1 - SEF Travel

SEF Travel, uw reis is onze zorg!


SEF Travel (Students in European Families - Reizen De Strycker) is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het organiseren van meerdaagse schoolreizen. Dankzij de unieke en budgetvriendelijke formule waarbij studenten verblijven bij gastfamilies. Tijdens hun studiereis naar het buitenland, worden de leerlingen ondergedompeld in een heus taalbad. Ieder programma wordt met zorg en in samenspraak met de organiserende leerkracht uitgewerkt om het maximum uit het verblijf te halen: stadswandelingen, museumbezoeken, metrotickets, musicals, … alles wordt door ons geregeld.

Door onze uitstekende contacten met onze buitenlandse partners kunnen we steeds scherpe prijzen aanbieden. Het verblijf bij gastgezinnen zorgt voor een onvergetelijke ervaring en laat de studenten kennismaken met de levenswijze, omgangsvormen en gewoonten van andere culturen. Engeland, Schotland en Ierland staan bovenaan de lijst van geboekte bestemmingen; maar ook Nederland, Frankrijk, Spanje en Duitsland hebben een heel pak te bieden.

Uiteraard kunnen we voor eender welke bestemming een programma op maat uitwerken: Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Slovenië, Scandinavië, New York, Rusland, …

Contactgegevens
Adres
Krekelstraat 82
B-9160 Lokeren
Oost-Vlaanderen, België Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+32 (0)93 48 31 81

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!