Werkweek met Scooltrips.nl

Bezoek de website

Heteren, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Scooltrips.nl
Slide 2 - Scooltrips.nl
Slide 3 - Scooltrips.nl
Slide 4 - Scooltrips.nl
Slide 1 - Scooltrips.nl
Slide 2 - Scooltrips.nl
Slide 3 - Scooltrips.nl
Slide 4 - Scooltrips.nl

Scooltrips.nl – Gewoonweg goed!


Scooltrips.nl is gespecialiseerd in het organiseren van meerdaagse schoolreizen en dagtochten naar diverse bestemmingen. En dat tegen de voordeligste tarieven!

De scherpste prijzen, beste kwaliteit en een zéér goede service!
Scholen willen graag hun schoolreizen tegen de scherpst mogelijke tarieven organiseren, zodat deze reizen voor zo veel mogelijk leerlingen haal- en betaalbaar zijn. Scooltrips.nl helpt u daar graag mee! Wij kunnen de tarieven zo laag aanbieden, omdat wij onze kosten laag houden. Door onze grote inkoopkracht kunnen wij lage prijzen bedingen, die vervolgens in lage tarieven voor al onze reizen resulteren. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit! Om u ook nog eens extra zekerheid te bieden zijn wij aangesloten bij het SGRZ.

Bestemmingen & advies - Tips die uw reis voordeliger kunnen maken!
Als u een reis gaat organiseren zijn er onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Per bestemming zijn er meerdere keuzemogelijkheden. Graag adviseren wij u welk type vervoer het beste bij uw specifieke groep past. Zo kan het bij een kleine groep voordeliger zijn om per trein in plaats van per touringcar naar Berlijn te reizen. Of wanneer u met een grote groep naar Londen reist kan de reis per Eurotunnel goedkoper uitpakken dan een ferry overtocht.

Ook in de keuze van accommodaties adviseren wij u graag. Als u bijvoorbeeld een stedenreis naar Barcelona maakt, kunt u bijvoorbeeld voordeliger in toeristenhotels aan de Costa Brava verblijven, dan in een stadshotel in het centrum van Barcelona zelf. In Parijs kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verblijf buiten de Périphérique, vanwaar u met een metro- of RER-verbinding snel naar het centrum van Parijs kunt reizen. Dit maakt de reis prijstechnisch een stuk interessanter.

Persoonlijk en met aandacht
Scooltrips.nl maakt het verschil door een persoonlijke benadering, aandacht voor de reizigers, flexibiliteit en het bieden van kwaliteit. U heeft uw eigen contactpersoon die uw reiswensen eerst telefonisch met u doorneemt. Op deze manier kunnen we echt aan de slag met uw aanvraag en zorgen we dat ons aanbod precies aansluit op uw wensen.

Kwaliteit
Na terugkomst horen we graag van u hoe uw reis geweest is. Zo kunnen we uw reizen steeds verder verbeteren. Iets wat we de afgelopen jaren al hebben bewezen en waardoor Scooltrips.nl elk jaar groeit met een flink aantal tevreden scholen.

Contactgegevens
Adres
Komkleiland 27
6666 ME Heteren
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0488) 47 44 78

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!