Werkweek met Outline, Tsjechië specialist

Petrovice u Sušice (Tsjechië), Routebeschrijving


Slide 1- Outline Travel
Slide 2- Outline Travel
Slide 3- Outline Travel
Slide 4- Outline Travel
Outline Travel kano
Outline Travel gebouw
Outline Travel vuur
Outline Travel Kampvuur v2

Outline, Tsjechië specialist- Outline Centrum ‘Jiřičná’


Incoming agent, groepsaccommodaties, buitensportcentrum en zoveel meer …

Tsjechië
Op slechts 750 km van de grens van Nederland of België en 150 km ten zuidwesten van Praag ligt in het Boheemse Woud het dorpje ‘Jiřičná’. Hier bevindt zich de Outline uitvalsbasis met verblijfs mogelijkheden en een buitensportcentrum. Als incoming reisagent ontwikkelt Outline ook groepsreizen in het hele land.

Activiteiten
Outline is een Tsjechische firma met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen naar Tsjechië. Outline creërt, op het ritme van de seizoenen, verwondering door beleving van wat er in de natuur leeft. Sneeuwklassen, dauwtrip, het volgen van een wolfstrail, rafting, spanning in het klimbos, paintball, bedrijfsbezoeken, groepsdynamische oefeningen, stadsspelen, uitwisselingen met Tsjechische scholen. Ze nemen jullie mee op een gevarieerde rondreis tussen kastelen, bergdorpen, unesco sites en kuuroorden. Combinaties met Praag, Munchen of Wenen zijn mogelijk.

Gebouwen en faciliteiten
Het Outline Centrum ‘Jiřičná’ is een verzorgde *** accommodatie, ideaal ingericht voor de ontvangst van groepen vanaf 15 tot en met 135 deelnemers. Alle kamers zijn ingericht met een aparte badkamer. We beschikken over een professioneel ingerichte keuken en serveren Internationale gerechten.

Er zijn karaktervolle lesruimtes ter beschikking van de groep. De Belgische eigenaar werkt met een team van Nederlands / Tsjechisch sprekende medewerkers. Ze zijn pedagogisch onderlegd en werken de programma’s op maat van uw groep uit en dat steeds aan een scherpe prijs.

Neem vrijblijvend contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Jiřičná 3
CR- 34201 Petrovice u Sušice (Tsjechië)
, Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+420 724 799 277

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!