Werkweek of schoolreis met Keijman Reizen

Heteren, Gelderland Routebeschrijving


Keijman Reizen - granada alhambra
Keijman Reizen - student in Parijs
Keijman Reizen - long haul Chinese muur
Keijman Reizen - studenten scholieren outdoor

Keijman Reizen, school- en studiereizen


De leukste schoolreizen en studiereizen
Keijman Reizen is en blijft je vertrouwde partner bij het organiseren van dagtochten en meerdaagse excursies op het gebied van schoolreizen. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, zoals je van ons gewend bent. Wij slagen er altijd in om dankzij onze persoonlijke werkwijze leuke, leerzame, vernieuwende maar vooral ook gezellige schoolreizen en studiereizen voor je samen te stellen tegen zeer concurrerende prijzen.

Schoolreis of studiereis: vele bestemmingen
Behalve de diverse stedenreizen naar onder andere Barcelona, Parijs, Praag, Rome, Berlijn en Londen gingen er ook al duizenden leerlingen een dagje met Keijman Reizen naar steden als Amsterdam, Rotterdam en Brussel. Natuurlijk zijn ook de attractieparken Disneyland® Parijs en Movie Park Germany altijd erg populair. Verder worden er ook schoolreizen naar onder andere Andalusië, Dublin, Kraków, Toscane en Kopenhagen georganiseerd. Bovendien genieten elk jaar weer veel scholieren en studenten van een lekker dagje langlaufen en skiën in het Sauerland. Vast in ons aanbod vindt je nu ook verre bestemmingen. Wat dacht je van een studiereis naar Maleisië en Singapore, Nieuw-Zeeland, Kenia, Toronto en Niagara Falls, Washington DC, San Francisco of Brazilië?

Schoolreizen en studiereizen voor allerlei onderwijsgroepen
Voor zowel dagtochten als meerdaagse schoolreizen en studiereizen kun je ook dit jaar bij Keijman Reizen terecht; geheel toegespitst op jouw eisen en wensen en zoals altijd tegen gunstige tarieven. De bestemmingen zijn geschikt voor alle onderwijsgroepen in Nederland en België: basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO, HBO, jongerengroepen, studentenverenigingen en universiteiten kunnen bij ons terecht.

Jarenlange ervaring in besloten groepsreizen op maat
Keijman Reizen is een zelfstandige touroperator die werd opgericht in 1979 en al heel veel ervaring en kennis heeft opgedaan met het organiseren van besloten groepsreizen op maat! Dankzij deze ervaring en de uitgebreide internationale contacten kunnen wij jouw schoolreis of studiereis op professionele wijze uitvoeren.

Eén contactpersoon voor jouw schoolreis of studiereis
je hebt steeds eenzelfde reiscoach; vanaf het moment dat je een offerte aanvraagt. Hij of zij bespreekt alle mogelijkheden met je, voorziet je van deskundige adviezen en zorgt er voor dat de reis tot in de puntjes verzorgd is. Zo kun je met een gerust hart met jouw leerlingen op reis! Onze slogan “Blijvende herinneringen" blijft onverminderd van toepassing en wij voorzien je graag van een geheel vrijblijvende offerte.

Contactgegevens
Adres
Komkleiland 27
6666 ME Heteren
Gelderland, Nederland Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+31 (0)488 48 35 88

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!