Werkweek met Jara Travel

Bezoek de website

Berkel-Enschot, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Jara Travel
Slide 2 - Jara Travel
Slide 3 - Jara Travel
Slide 4 - Jara Travel
Slide 1 - Jara Travel
Slide 2 - Jara Travel
Slide 3 - Jara Travel
Slide 4 - Jara Travel

Jara Travel, de groepsreizen specialist voor het onderwijs


Bij Jara travel vind u het complete pakket voor uw onderwijs instelling. Een educatieve stedentrip, een coole wintersport, een uitdagende survival of met de hele school naar een attractiepark. Bij ons bent u verzekerd van korte communicatie lijnen en een uitstekende service. Wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is, is de prijs. Omdat wij alles in eigen beheer hebben leggen wij u een scherpe aanbieding voor zonder verlies van kwaliteit.

Het complete pakket.
De kracht van Jara Travel is dat wij alles voor u regelen. Elk uitstapje of werkweek kunt u bij ons onderbrengen. We regelen het vervoer, de accommodatie en de activiteiten. Hoe handig is het voor u als u één communicatie lijn heeft waar u alles mee regelt. Natuurlijk profiteert u ook van onze zeer aantrekkelijke pakket kortingen.

Met de tijd mee.
Om het u allemaal een stuk makkelijker te maken krijgt u bij Jara Travel na uw boeking een afgesloten webpagina waar u alle reis informatie krijgt te zien voor zowel de reizigers alsook de thuisblijvers. Een checklist van belangrijke spullen. De adressen van de verblijven. Maar ook een upload pagina waar u op uw reis foto’s kunt uploaden zodat de thuisblijvers ook van de sfeer kunnen proeven. Natuurlijk kunt u na de reis de webpagina nog bezoeken om een heerlijk na te genieten.

SGR.
Verzeker uzelf van een solide organisatie. U gaat pas relaxed op weg wanneer u weet dat uw reis in goede handen is. Ook onze uitvoerende partijen zijn allen voorzien van de hoogste veiligheidskeurmerken.

Kortom….
Voor al uw groepsreizen en werkweken bent u bij ons aan het juiste adres. Tot snel bij Jara Travel!!

Contactgegevens
Adres
Rhijnkant 10
5056 JH Berkel-Enschot
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer

+31 (013) 509 17 75

Email

Website Deel deze pagina
Ervaringen van bezoekers

Lees Meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!