Werkweek met Great Visits to Britain

Lent, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Great Visits to Britain
Slide 2 - Great Visits to Britain
Slide 3 - Great Visits to Britain
Slide 4 - Great Visits to Britain
Slide 1 - Great Visits to Britain
Slide 2 - Great Visits to Britain
Slide 3 - Great Visits to Britain
Great Visits to Britain landschap

Great Visits to Britain, dé specialist voor school- en groepsreizen naar Londen en andere bestemmingen in Groot Brittannië en Ierland


London in the Mix
Onze specialiteit is het organiseren van meerdaagse schoolreizen naar London, omdat het verreweg de populairste bestemming in ons aanbod is. We kennen de stad like the back of our hand en hebben uitstekende contacten met toeristische organisaties, accommodaties, scholen, attracties  en andere bezienswaardigheden.

Met ruime werkervaring in het voortgezet onderwijs weten we wat scholen willen en zijn we in staat om een aantrekkelijke en betaalbare mix te maken tussen wat leerlingen chill vinden en wat de groepsleiding nodig en verantwoord vindt. Overleg en advies m.b.t. de logistieke organisatie van de reis (vervoer, overtochten, openbaar vervoer) is een belangrijk onderdeel van de vormgeving van een reis. De reis- en programma adviezen en het boeken van programmaonderdelen zijn gratis. Voorbeeldprogramma’s van 3, 4 en 5 daagse reizen zijn op verzoek beschikbaar.

We begrijpen dat de situatie m.b.t. Corona en de Brexit extra vragen over een schoolreis naar Groot Brittannië met zich meebrengt. We adviseren u daar, op basis van de meest actuele informatie, gratis en volledig over.

Never change a winning team
Veel van onze klanten boeken snel na thuiskomst weer voor het volgende (school)jaar. En dat al jaren op rij. Dat is een bewijs van tevredenheid en vertrouwen waar we trots op zijn.
Ook voor special interest reizen (evenementen, tuinen, kastelen, natuur) zijn er groepen die we regelmatig als terugkerende klant mogen begroeten. Speciale  aandacht verdienen de groepen die een outdoor werkweek, met veel sport en buitenactiviteiten, in een van de vele prachtige Britse natuurlijke gebieden willen houden. Ook voor hen organiseren we tailor made reizen.

Scholen en groepen gaan dus graag met Great Visits to Britain
- sterk in het bereiken van de beste prijs – kwaliteit verhouding  
- maatwerk en organisatie/boeken van programmaonderdelen tegen zeer gunstige tarieven
- we maken gebruik van goede en betrouwbare dienstverleners (gastgezinnenorganisaties, ho(s)tels, ticketagenten, attracties, gidsen, e.v.a.)
- we nemen de groepsleiding veel werk uit handen

London? Let’s go!

Contactgegevens
Adres
Vrouwe Udasingel 234
6663 GX Lent
Gelderland, Nederland Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+31 (0)24 360 78 57

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!