Werkweek met Europa Speciaal Reizen

www.europaspeciaalreizen.nl

Lith, Noord-Brabant Routebeschrijving


Europa Speciaal Reizen Rome
Europa Speciaal Reizen Parijs
Europa Speciaal Reizen Londen
Europa Speciaal Reizen Berlijn
Europa Speciaal Reizen Rome
Europa Speciaal Reizen Parijs
Europa Speciaal Reizen Londen
Europa Speciaal Reizen Berlijn

Europa Speciaal Reizen, dé reispartner voor het onderwijs!


Een geslaagde reis begint met een perfecte organisatie. Want wat is er nu mooier dan jouw leerlingen een onvergetelijke reis te bezorgen, waarin zij kennis maken met andere talen en culturen. Natuurlijk kun je veel zelf, maar samen met ons maak je er zeker een onvergetelijke reiservaring van!

Vervoer en verblijf zijn de basis, dit kan naar wens uitgebreid worden met diverse programmaonderdelen. Wat te denken van een musicalbezoek in Londen, gezellig diner in Parijs of een gidswandeling door Berlijn?

Wie zijn wij?
Al reeds 50 jaar verzorgen wij met veel enthousiasme, deskundigheid en passie onze schoolreizen en werkweken. Daardoor zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige reisorganisatie voor scholen en besloten groepen.

Stedentrips
Onze reistoppers waar wij al vele groepen naartoe hebben gestuurd zijn: Londen, Parijs, Berlijn, Praag, Barcelona & Rome. Ander reisdoel? Wij informeren je graag wat er allemaal mogelijk is voor jouw groep.

Gastgezinnen
Een leuke en leerzame kennismaking met steden als Londen, Berlijn en Parijs bieden wij aan in de vorm van gastgezinnen. Uw leerlingen verblijven dan in geselecteerde gezinnen en krijgen zo de mogelijkheid om het ‘echte leven’ te ontdekken.

Met vertrouwen op reis
Die zekerheid bieden wij! Als organisatie zijn wij aangesloten bij ANVR, SGRZ & Calamiteitenfonds. Tevens rijden wij uitsluitend met touringcars die zijn voorzien van het Keurmerk Touringcarbedrijf.

Nieuwsgierig?
Neem dan zeker contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte op maat aan. Ook een bezoek aan onze website kan je wellicht inspireren! Ons team staat klaar om jouw groep veilig, voorbereid en onbezorgd op reis te sturen!

Contactgegevens
Adres
Het Wargaren 5
5397 GN Lith
Noord-Brabant, Nederland Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+31 (0412) 48 10 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!