Werkweek naar Bloomtravel

www.bloomtravel.nl

Zutphen, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Bloomtravel
Slide 2 - Bloomtravel
Slide 3 - Bloomtravel
Slide 4 - Bloomtravel
Slide 1 - Bloomtravel
Slide 2 - Bloomtravel
Slide 3 - Bloomtravel
Slide 4 - Bloomtravel

Bloomtravel, taalreizen op maat met ERK certificaat


De Bloomtravel taalreis formule
Maak van de schoolreis of studiereis een taalreis met hulp van Bloomtravel. Overnachten in gastgezinnen of op een schoolcampus en laat de leerlingen opgaan in de taal. Elke ochtend 4/5 taallessen en in de middag de praktijk in. Door de lessen te combineren met excursies in de middag kunnen de leerlingen alles wat ze in de ochtend geleerd hebben, in de middag meteen toepassen.

Actie en interactie
Waarom de hele dag in een klaslokaal zitten als het buiten allemaal gebeurd ? Zo maken we bijvoorbeeld een fietstour met een Duitse gids, laten we de leerlingen zelf hun lunch kopen in de stad of op de markt en krijgen ze de opdracht om een vlog te maken in de taal die centraal staat. Op deze manier beleven de leerlingen de taal, cultuur en stad waar ze zijn.

Persoonlijke benadering en kwaliteit
Bloomtravel heeft een zorgvuldige selectie gemaakt van taalscholen en universiteiten, die staan voor kwaliteit en flexibel zijn in de mogelijkheden. Alle lessen zijn op internationaal erkend ERK niveau en aan het einde van de cursus ontvang je een officieel certificaat of diploma. Bloomtravel is van aanvraag tot terugkomst betrokken en neemt u veel uit handen.

Deze scholen gingen u voor

“Hallo Eliza, we hebben een fantastische week gehad in Florence en dat is mede te danken aan jou dat het zo goed geregeld was. Namens de hele groep hartelijk dank!”
Montessori College Hengelo

Wij zijn gisteravond teruggekomen uit Berlijn en het doet me plezier om je te kunnen melden dat we een uitstekende reis hebben gehad. Gastgezinnen waren uitstekend geregeld, het betreffende "blokhoofd" wist van wanten en was een prettig mens. Bus zoals altijd perfect in orde met een prima chauffeur. Het fietsen vanaf de Kulturbrauerei, was een echte aanrader! Dank voor jouw voorbereidingen en het meedenken en tot volgend jaar!
Liemers College

Meer informatie en boeken
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of stuur direct een email naar info@bloomtravel.nl en vraag naar Eliza.

Contactgegevens
Adres
Lokenstraat 4
7201 MP Zutphen
Gelderland, Nederland Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+31 (0)575 47 30 07
+31 (0)6 14 75 74 48

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!