Nieuw alternatief: een trip naar Normandië

Lith, 9 mei 2019

Nieuw alternatief: een trip naar Normandië


Naast de populaire bestemmingen zoals Berlijn, Rome, Londen of Parijs ziet schoolreisspecialist Europa Speciaal Reizen een verschuiving. Keuzes vallen ook vaker op andere steden, regio’s en landen. Wat te denken van de prachtige en veelzijdige regio Normandië? Waar anders komt je geschiedenisboek echt tot leven, loop je over de D-Day landingsstranden en beleef je de historie van de Tweede Wereldoorlog? Bezoek Caen en Bayeux, zeker de moeite waard! En een dagtocht Parijs als afsluiting!

Nieuw in Normandië
Als alternatief op een hotel/hostel, kan er nu ook overnacht worden op een camping of in een chateau! Niets fijner voor de leerlingen om na een dag vol indrukken terug te komen op een plek om heerlijk te ontspannen. Sport & spel opnemen in het programma? Geen probleem dankzij de multi-sportterreinen. Van een ouderwets potje jeu de boules tot basketbal, voetbal en volleybal tot de dag eindigen met een duik in het zwembad.

Een geslaagde reis begint met een perfecte organisatie. Natuurlijk kun je veel zelf, maar samen met de deskundige adviseurs van Europa Speciaal Reizen (www.werkweek.nl/europa-speciaal-reizen) maak je er zeker een geslaagde reiservaring van.
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!