Meer vraag naar andere invulling buitenlandse schoolreis

Voorbrug, 28 november 2019


Meer vraag naar andere invulling buitenlandse schoolreis


In deze snel veranderende wereld is er voor scholieren en studenten altijd weer een vast baken: de buitenland week. Ter voorbereiding zijn er vaak vaste programma’s die een school hanteert , dat geeft houvast en een veilig gevoel. Authentic Italia organiseert al jaren schoolreizen naar Rome. Altijd naar volle tevredenheid van docenten en scholieren. Maar juist door deze snel veranderende wereld komt er ook steeds meer vraag naar een andere invulling. Een werkweek die op een duurzame manier wordt vorm gegeven. Dat betekent minder vliegen en meer gebruik maken van trein en bus.

Authentic Italia heeft daarom een werkweek ontwikkeld naar Milaan en Turijn zodat deze schoolreisspecialist invulling kan geven aan de vraag van middelbare scholen naar duurzaam reizen. Vanuit Nederland goed te bereiken met de trein of per touringcar en tegelijkertijd echte authentieke Italiaanse steden met die heerlijke typische Italiaanse sfeer.

Wellicht denk je meteen aan de industriestad dat Turijn ooit was, niets is minder waar. Turijn is hip en trendy en met een imposante geschiedenis. Gesticht door de Romeinen, verrijkt door het Italiaanse Koningshuis, geïndustrialiseerd door de auto-industrie. Zo kun je bijvoorbeeld overnachten in een hip hostel in de voormalige FIAT fabriek, dat is even binnenkomen! Een actieve en leerzame schoolreis, van culturele bezoekjes, (er is veel – heel veel) tot samen pasta maken in het glooiende landschap van de Langhe (UNESCO), na afloop van een avontuurlijke excursie in de Alpen!

Ook interesse of wil je meer informatie hierover? www.werkweek.nl/authentic-italia. Authentic Italia staat op pagina 24 van het magazine Werkweek 2019/2020.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!