Werkweek met X-Adventure

Boom, Antwerpen Routebeschrijving


Slide1 - X- Adventures
Slide 2 - X- Adventures
Slide 3 - X- Adventures
Slide 4 - X- Adventures

X-Adventure Scholen


X-Adventure scholen staat voor educatieve en actieve schoolreizen en stages. Bij onze schoolreizen wordt de focus gelegd op actief leren in de natuur. Onder leiding van gediplomeerde Nederlandstalige gidsen laten we jullie de mooiste plekken van Europa zien. Deze manier van leren en ontdekken passen we toe in drie verschillende formules zodat we voor elke school een passende formule kunnen aanbieden.

- Back to Nature: we laten jullie kennismaken met buitensporten zoals canyoning, wandelen, via ferrata, klimmen en survival en daarnaast verschaffen we jongeren van nabij meer inzicht in natuur, ecologie en duurzaamheid. Deze programma’s zijn mogelijk in de Spaanse Pyreneeën (Ainsa) of in de Italiaanse Alpen (Ledro).

- Buitensportopleidingen: Hierin leiden we studenten op tot volwaardig erkende (berg-)gidsen voor de sporten canyoning, bergwandelen, via ferrata en klimmen. Deze opleidingen worden op maat gemaakt zodat ze perfect passen binnen het curriculum van de studenten. 

- Avontuur & Cultuur: De traditionele voorjaarsreis naar één bestemming!? We combineren leerrijke stadsbezoeken met avontuurlijke activiteiten: een bezoek aan de Sagrada Familia in Barcelona en de volgende dag raften in de Pyreneeën, of het San Marcoplein bezichtigen en daarna afdalen in de watervallen aan het Gardameer.

Onze troeven
- Meer dan 15 jaar ervaring
- Volledig afgewerkte reizen van begin tot einde
- Gediplomeerde Nederlandstalige begeleiders
- Prijs/ kwaliteit: we organiseren Kwaliteitsvolle reizen aan scherpe prijzen
- De perfecte combinatie van educatie en avontuur

Voor meer informatie kijk op onze website (klik onderstaande- of bovenstaande button)

Contactgegevens
Adres
Kerkhofstraat 511
B-2850 Boom
Antwerpen, België Outdoortravel
Telefoonnummer

+32 (0)3 28 82 550

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!