Werkweek met Duke Travel

De Goorn, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 3 - Duke Travel
Slide 1 - Duke Travel
Slide 2 - Duke Travel
Slide 4 - Duke Travel
Duke Travel stedentrip
Duke Travel wintersport
Duke Travel outdoor
Duke Travel bus

Duke Travel – al 30 jaar dé specialist in groepsreizen op maat


Een geslaagde schoolreis, studiereis of werkweek is wat ons betreft één van de beste herinneringen uit de middelbareschooltijd. Alle redenen om er iets geweldigs van te maken. Dat doen wij dan ook! Duke Travel organiseert al ruim 30 jaar steden-, wintersport- en outdoorreizen voor bijvoorbeeld scholen, bedrijven en verenigingen.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor de organisatie van jullie schoolreis of werkweek?
Wij helpen je graag met het samenstellen van een onvergetelijke reis naar het buitenland. Populaire bestemmingen voor een stedenreis zijn bijvoorbeeld Parijs, Londen, Berlijn, Praag en Barcelona.

Vervoer, accommodatie, excursieprogramma en/of maaltijden? Geen probleem! Op basis van jullie wensen en budget creëren wij een reis op maat.

Voor een wintersportreis naar Oostenrijk hebben wij een groot aanbod van accommodaties. Uiteraard verzorgen wij ook het vervoer, de skipassen, lessen en avondprogramma voor jullie.

Ben je op zoek naar een sport/actiefreis? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Duke Travel Top Bestemming
Op slechts 750 km vanaf Utrecht, net over de grens met Duitsland ligt het Ertsgebergte. Ga met je leerlingen op avontuur in ons eigen outdoorkamp, eventueel gecombineerd met een bezoek aan Praag of het voormalig concentratiekamp Theresiënstadt. Een week vol afwisseling en grensverleggende uitdagingen!

Wil je eens iets anders?
Dan is onze Wintersurvival in het Ertsgebergte iets voor jullie. Maak kennis met diverse winterse buitensportactiviteiten zoals sneeuwschoenwandelen, biatlonschieten, langlaufen en skiën/snowboarden.

Samen zorgen we ervoor dat jullie schoolreis goed geregeld is en dat de leerlingen én begeleiding thuiskomen met een supermooie ervaring.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en wij maken graag vrijblijvend en kosteloos een reisvoorstel.

Contactgegevens
Adres
Vlakdissel 11
1648 HJ De Goorn
Noord-Holland, Nederland Outdoortravel
Telefoonnummer

+31 (0)227 54 94 50

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!