Actief in Tsjechië

Arnhem, Gelderland Routebeschrijving


Slider 1- Actief in Tsjechië
Slider 2- Actief in Tsjechië
Slider 3- Actief in Tsjechië
Slider 4- Actief in Tsjechië

Actief in Tsjechië, al meer dan 20 jaar schoolreizen, studiereizen en groepsreizen


Het “Actief in Tsjechië” team organiseert al meer dan 20 jaar schoolreizen, studiereizen en groepsreizen “op maat” naar Tsjechië en aangrenzende regio's in Slowakije, Polen, Oostenrijk en Duitsland. Wij zijn een uitgebalanceerd team van Nederlanders en Tsjechen met tezamen meer dan 60 jaar ervaring in de reiswereld. Daarnaast hebben we een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van lokale partners. 

In het hoogseizoen richten wij ons met name op de "actieve" vakantieganger in het algemeen (o.a. gezinnen, scoutinggroepen, vriendengroepen), buiten het seizoen zijn onze klanten met name middelbare scholen, beroepsopleidingen, hogescholen en universiteiten. 

Wij organiseren zowel eenvoudige super low budget programma’s als ook complexe programma’s voor grote groepen tot meer dan 150 deelnemers. De term “actief” vatten wij breed op: van bergtrekking tot extreem wild-water raften, van educatieve stadswandeling tot downhill mountainbiken, van bedrijfsbezoek tot beursbezoek, van uitzichttorens tot bruinkoolmijnen, van voetbal- tot ijshockeywedstrijden, van klimmen & abseilen tot rodelen, van kanoën in de natuur tot boottocht in de stad. Zolang het maar geen “strandvakantie” is zijn wij de juiste partner. 

Geen groep is hetzelfde is onze ervaring. Wij organiseren dus volledige maatwerk programma's voor groepen. De programma's kunnen zowel culturele, historische als ook sportieve outdoor elementen bevatten. De inhoudelijke keuze is te allen tijde aan de groep. Onze expertise ligt in het technisch, logistiek en budgettair realiseren van de wensen van de groep.

De keuze wat betreft accommodatie passen we aan op de specifieke wensen van de groep en het beschikbare budget.

Wij luisteren naar de wensen van de groep. Neem contact met ons op voor een all in maatwerk offerte of vraag de kant en klare bouwstenen aan als je eigen vervoer hebt.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Johan de Wittlaan 61
6828 XC Arnhem
Gelderland, Nederland Outdoortravel
Telefoonnummer

+31 (0)26 737 02 71

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!