Werkweek naar Slot Loevestein

Poederoijen, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Slot Loevestein
Slide 2 - Slot Loevestein
Slide 3 - Slot Loevestein
Slide 4 - Slot Loevestein
Slot Loevestein bouwen
Slot Loevestein handwerk
Slot Loevestein sleutels
Loevestein ingang kasteel

Slot Loevestein: Een monumentale belevenis voor iedereen


Er is zo veel te beleven op de vesting en in het kasteel! Ga op avontuur met je persoonlijke sleutel, laat je verrassen door spannende verhalen in een rondleiding of ontdek de hoogtepunten met een speurtocht!

Sleutelbezoek:
Ervaar de geschiedenis van Slot Loevestein met de 1001 bommen & granaten presentatie en ga op stap met je eigen sleutel. Met deze sleutel kun je zelf het kasteel verkennen en presentaties starten. Ook zijn er altijd gidsen aanwezig om je op weg te helpen en spannende verhalen te vertellen over de geschiedenis van het kasteel!

Rondleidingen:
Wat is er nu leuker dan samen met een gids het kasteel en al haar verhalen te ontdekken?

Een ervaren en enthousiaste museumgids leidt je rond en vertelt over de ruim 660-jarige geschiedenis van Slot Loevestein. Je wordt meegenomen door het verleden; van de middeleeuwen, tot de periode dat Loevestein een militair fort was tot het heden.

Speurtocht Hugo De Groot
Een spannend speurboekje! Ga mee op reis door de vesting. Tijdens je tocht zijn er allerlei vragen en leuke opdrachten om meer te weten te komen over Hugo de Groot en zijn beroemde ontsnapping uit Slot Loevestein.

Combineer de rondleiding met het sleutelbezoek en de speurtocht voor een optimale beleving van je bezoek aan Slot Loevestein!

Museumlessen
Slot Loevestein biedt drie leuke lesprogramma’s aan; interactieve lessen van 1,5 uur door een professionele gids die je alle ins en outs van het slot kan vertellen. De bezoeklessen staan in de leerlijn van Reizen in de tijd en sluiten aan bij verschillende lesmethodes.

Klimmen
Nieuw in de vesting is het uitdagende klimparcours, waar je je kunt uitleven en de ontsnapping van Hugo de Groot kunt naspelen!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Loevestein 1
5307 TG Poederoijen
Gelderland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)183 44 71 71

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!