Werkweek naar Plantentuin Meise

Meise, Vlaams-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Plantentuin Meise
Slide 2 - Plantentuin Meise
Slide 3 - Plantentuin Meise
Slide 4 - Plantentuin Meise

Plantentuin Meise, heb je zin in een ontdekkingsreis door de wereld in één dag?


Plantentuin Meise is een van de grootste botanische tuinen ter wereld.  Je ontdekt er 18.000 soorten planten van over heel de wereld. Plantentuin Meise nodigt jou, je leerlingen en studenten uit voor een fascinerende ontdekkingstocht langs exotische en inheemse planten.

Laat je begeleiden door onze ervaren gidsen en maak je keuze uit een waaier aan thematische workshops en rondleidingen, aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen.

Lagere schoolkinderen leren al doende in onze fascinerende, leuke workshops: Ontdek het regenwoud, Bomen, kampioenen van het plantenrijk, …  keuze te over!

Waar kan je aan den lijve ervaren wat biomen zijn? Waar zie je hoe planten zich hebben aangepast aan het klimaat? En waar anders kan je op stap gaan langs honderden miljoenen jaren evolutie? In Plantentuin Meise natuurlijk, perfecte locatie als aanvulling op je lessen biologie of aardrijkskunde voor de oudere leerlingen.

Als je liever zelf een opdracht uitwerkt, ben je natuurlijk ook meer dan welkom. We bieden je educatief materiaal ter ondersteuning van je activiteit.

Ons aanbod is ideaal voor een bezoek van een halve of een hele dag.

En er is nog veel meer toe doen!
Combineer een educatieve workshop of gegidste rondleiding met enkele uurtjes ravotten in het uitgestrekte domein: spelen in het Speelbos, verstoppertje spelen in de geheimzinnige levende wilgentunnels, een tocht op het vlot, een bezoek aan het kasteel of een spannende wandeling op blote voeten over het Verwonder-Je-Voeten-Pad, het leukst blotevoetenpad van Vlaams Brabant. Succes verzekerd!

Reserveren is noodzakelijk voor elk bezoek, vrij of met begeleiding door gidsen van de Plantentuin.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Nieuwelaan 38
B-1860 Meise
Vlaams-Brabant, België Educatie
Telefoonnummer

+32 (0)2 260 09 70

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!