Werkweek naar Paleis Het Loo

Apeldoorn, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Paleis Het Loo
Slide 2 - Paleis Het Loo
Slide 3 - Paleis Het Loo
Slide 4 - Paleis Het Loo
Paleis het Loo Rondleiding
Paleis het Loo Wereldbol
Paleis het Loo Verkleden
Paleis het Loo tuin

Paleis Het Loo - Koninklijk Leven


Vanaf april t/m september ontvangen we graag scholen voor leuke lesprogramma’s in de stallen en tuinen. Buiten deze periode gaat het Paleis op Reis. We verzorgen dan in je klas een museumles over Paleis Het Loo.

Van een interactief Prentenboek voor kleutergroepen tot paraderen in de tuinen voor de middenbouw. De bovenbouw gaat als junior-conservator aan de slag of ontdekken de koninklijke beroepen van het hof. Paleis Het Loo biedt lesprogramma's voor leerlingen en studenten van alle typen onderwijs. Elk lesprogramma kent een voorbereidende les en afrondende les in de klas met lesmateriaal van Paleis Het Loo. Aansluitend brengen de leerlingen een bezoek aan de stallen en de paleistuinen en wordt de groep begeleid door enthousiaste en deskundige museumdocenten.

Kijk voor meer informatie en het boeken van een lesprogramma op onze website of neem contact met ons op. Ook indien je andere wensen hebt denken we graag mee.

Tarieven
De tarieven zijn afhankelijk van de duur van de lesprogramma’s. Er zijn al lesprogramma’s op Paleis Het Loo vanaf € 35,-. Dit is inclusief lesmateriaal, entree voor leerlingen en begeleiders, parkeren en begeleiding door de museumdocent.

Openingstijden
In de periode van de vernieuwing en verbouwing is het paleis gesloten en zijn we BuitenGewoon Open! We ontvangen leerlingen graag van april tot en met september voor één van onze nieuwe lesprogramma’s in de stallen en/of tuinen.

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Koninklijk Park 1
7315 JA Apeldoorn
Gelderland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)55 577 24 48

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!