Werkweek ARTIS- Micropia

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Micropia
Slide 2 - Micropia
Slide 3 - Micropia
Slide 4 - Micropia
Micropia meisjes
Slide 2 - Micropia
Micropia potjes
Micropia cellen

ARTIS- Micropia, toont het onzichtbare


Als je de wereld van héél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. Mooier en bijzonderder dan je je ooit hebt kunnen voorstellen. Op schoolreis naar ARTIS- Micropia, het enige microbenmuseum ter wereld.

Ontmoet je microben
Micropia nodigt jou en je klas uit om de onbekende wereld van micro-organismen te ontdekken. Ervaar met speciaal voor Micropia ontwikkelde 3D-kijkers, hoe levende microben bewegen, eten en zich voortplanten. Doe de bodyscan en leer je eigen micro-organismen kennen. Of ga op onderzoek uit met uitdagende onderzoeksvragen over biotechnologie en biosfeer. Na een bezoek aan Micropia kijk je nooit meer hetzelfde naar jezelf en naar de wereld.

ARTIS- Micropia stelt gratis lesmateriaal beschikbaar voor de bovenbouw van het primair onderwijs tot en met de hoogste klassen van het voortgezet onderwijs. Dit materiaal is voor, tijdens en na een bezoek aan het museum te gebruiken. Boek en meld je klas aan op onze website. (klik onderstaande- of bovenstaande button) en profiteer van het speciale scholentarief.

Micropia-onderwijsaanbod
Het lesmateriaal is uitgebreid met de thema’s gezondheid en duurzaamheid. Benieuwd naar de rest van het aanbod? En wil je praktische tips om microbiologie te behandelen in de klas? kijk op www.micropia.nl/scholen 

Een bezoek aan Micropia kan voordelig gecombineerd worden met een bezoek aan het ARTIS- Park.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Plantage Kerklaan 38 - 40
1018 CZ Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)20 523 36 70

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!