Tsjechië, een oud Boheemse Koninkrijk

Jiřičná, 27 september 2018


Werkweek naar Tsjechië, een oud Boheemse Koninkrijk


Wijk eens af van traditionele bestemmingen en laat je inspireren door de bruisende energie van een land in volle ontplooiing. Dit vooruitstrevend Europees land heeft immers meer te bieden dan enkel Praag; gevarieerde landschappen, schitterende bergstreken en een ongekend cultureel patrimonium. En vlot bereikbaar met een bus vind je er in het Boheemse Woud een unieke project accommodatie.

Een ‘project’ accommodatie?
Het betreft het dorp ‘Jiřičná’, dat ideaal is ingericht voor de ontvangst van groepen vanaf 15 tot en met 135 deelnemers. Een top bestemming voor scholen en verenigingen. Met groepsverblijfshuizen en een hotel gelegen rond één centrale tuin waar de buitensportfirma Outline de basis is van een actieve werking. Nederlands / Tsjechisch sprekende permanentie, pedagogisch onderlegde medewerkers en dit aan een scherpe prijs.

Natuur! de bakermat van jouw cultuur
Outline Travel creeërt verwondering door beleving van wat er in de natuur leeft. Een dauwtrip, het volgen van een wolfstrail, voorbereidende wandeling op de jacht, rafting, spanning op de hoogtepiste, uitwisselingen met Tsjechische scholen, bedrijfsbezoeken, groepsdynamische oefeningen, een dag overleven op basis van eetbare planten en paddenstoelen of een heerlijke maaltijd in een kasteel.

Meer informatie over Tsjechië specialist Outline Travel? Kijk dan op www.werkweek.nl/outline-travel of op pagina 20 van het magazine Werkweek 2018/2019. Fotocredit: waterkasteel van Zvikov.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!