Toverland opent nieuw themagebied met Wing Coaster

Sevenum, 12 april 2018


Toverland opent nieuw themagebied met Wing Coaster


Schoolreisbestemming Toverland in het Limburgse Sevenum wordt dit seizoen anderhalf keer zo groot. Het attractiepark breidt dan uit met een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied. In het themagebied staan twee grote attracties centraal. Een spectaculaire rollercoaster en een betoverende boatride zullen voor menig gelukservaring gaan zorgen bij de schoolreisbezoekers.

Het nieuwe themagebied komt te liggen bij de vijvers achter het reeds bestaande themagebied de Magische Vallei. Eyecatcher van deze area wordt een sensationele Wing Coaster. Bij dit achtbaantype hangen de karretjes naast de rails, waardoor er een unieke vliegervaring gecreëerd wordt. Tijdens de rit zullen de passagiers meermaals over de kop gaan. Paul Oomen, technisch directeur, is erg trots op deze toevoeging. “Dit is de eerste Wing Coaster in de Benelux.” Hij belooft dat een ritje in de Wing Coaster “een onvergetelijk gevoel van vrijheid” geeft. Daarnaast kan men genieten van een magische boatride. Deze waterattractie is geschikt voor zowel de onderbouw-, middenbouw- als ook voor de bovenbouwgroepen en zal deels overdekt zijn.

Naast het themagebied opent Toverland ook een nieuw entreegebied. Dit gebied wordt een verblijfsarea met diverse horecagelegenheden, verzamelpunt en een openluchtpodium. Vanuit hier kunnen schoolreisbezoekers hun weg vervolgen naar de overige themagebieden van Toverland.

De totale uitbreiding bedraagt ruim 7 hectare; hiermee wordt het parkoppervlak anderhalf keer zo groot. Dit wordt de grootste uitbreiding in de geschiedenis van Toverland.

Klik hier voor meer online informatie.
 


The Making of het betoverende entreegebied 'Port Laguna' en het mysterieuze themagebied 'Avalon'


Oerdegelijk, robuust, soepel en zeer betrouwbaar: Fenix


De legende van de almachtige vuurvogel 'Fenix'


Animatie concept, alleen in het eindstuk van de Fenix zijn enkele korte scherpe bochten veranderd...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!