Attractie- en Vakantiepark Slagharen viert diamanten jubileum

Slagharen, 30 mei 2023


Attractie- en Vakantiepark Slagharen viert diamanten jubileum


Attractie- en Vakantiepark Slagharen in het Overijsselse Slagharen bestaat 60 jaar. Om dit diamanten jubileum te vieren organiseerde het park afgelopen weekend een groot eigen festival met een openingsceremonie, diverse optredens, een parade, foodtrucks en als afsluiting een vuurwerkshow.

Algemeen directeur Dave Storm opende het park samen met de burgemeester van de gemeente Hardenberg Maarten Offinga, commissaris van de Koning in Overijssel Andries Heidema en vanzelfsprekend met huismascottes Randy en Rosie. Gezamenlijk gaven zij daarmee het startschot aan zowel het festival als aan het 61e jaar Slagharen.

De dag stond bol van festiviteiten. Lokale verenigingen brachten een ode aan Slagharen door de Main Street. Illusionist Hans Kazàn, die ooit al eens Prijzenslag heeft gepresenteerd vanuit Slagharen, stond nu opnieuw op het podium met een spelshow. Voor de show kreeg hij ondersteuning van zijn zoon Steven Kazàn. De dag werd muzikaal omlijst door optredens van Diede van den Heuvel, coverband BTMS en een DJ. Verder genoten bezoekers van een speciale jubileumparade en een vuurwerkshow.

Reeks vernieuwingen en nieuwe initiatieven
Dit jubileumjaar staat in het teken van een reeks vernieuwingen en nieuwe initiatieven. Zo opende eerder dit jaar de attractie Red Bandits Adventure, een spannende boottocht voor jong en oud. En, is er met de komst van de Red Rock cottages geïnvesteerd in nieuwe accommodaties op het vakantiepark.

Schoolreizen
Slagharen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een icoon van de regio. Op het gebied van o.a. recreatie speelt het attractiepark een belangrijke rol, zo ook voor schoolreizen. Door het gevarieerde aanbod is het de ideale bestemming voor klasuitstappen, schoolreizen en ook voor schoolkampen. Attractie- en Vakantiepark Slagharen biedt namelijk voordelige overnachtingsmogelijkheden aan voor een schoolkamp.

Kijk voor meer ‘schoolreis’ info op www.werkweek.nl/attractie/slagharen

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!