Onvergetelijk ritje op een iconische Witte Fiets in het Nationale Park De Hoge Veluwe

Hoenderloo, 19 januari 2023


Onvergetelijk ritje op een iconische Witte Fiets


Waar in Nederland vind je 1.800 fietsen, die niet op slot staan en die je zomaar mag pakken om een stukje te rijden door de natuur? In Het Nationale Park De Hoge Veluwe natuurlijk! Misschien ben jij één van die honderdduizenden mensen die sinds 1974 een onvergetelijk ritje gemaakt heeft op deze iconische fietsen.

Gun ook jouw leerlingen deze unieke ervaring. Stap op en kies een mooie route uit: van het Kröller-Müller Museum vol moderne kunst, tot het honderd jaar oude Jachthuis Sint Hubertus. En van het Museonder - een museum over de wereld onder je voeten - naar een avontuurlijke expeditie met de boswachter.

Jaarlijks bezoeken tienduizenden leerlingen De Hoge Veluwe. Zo maken steeds meer kinderen kennis met de Witte Fietsen. Wist je dat je ook gratis gebruik kunt maken van Witte Rolstoelen? En als het sneeuwt zijn er in dit Nationale Park zelfs witte sleeën te leen.

Gun je jouw leerlingen deze unieke ervaring? Kijk dan voor meer info op www.werkweek.nl/educatie/het-nationale-park-de-hoge-veluwe.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!