Nieuwe teambuilding activiteiten bij Adventure City Rotterdam

Rotterdam, 5 april 2022


Nieuwe teambuilding activiteiten bij Adventure City Rotterdam


Met ruim 7.000 m2 in- en outdoor is Adventure City Rotterdam het grootste Adventure Park van Nederland. Voor elke leeftijd en elk niveau is er genoeg te doen. Ideaal voor een schooluitstap. Zo kunnen je leerlingen met de BungeeJump 20 meter naar beneden springen, of op de hoogteparcoursen op 18 meter naar beneden roetsjen op de 150 meter lange zip-line. Ook voor de kinderen die het iets rustiger aan willen doen is er genoeg te beleven. Zo zijn er meerdere touwbruggen, net-trampolines, speleo- en klimparcoursen op 1 meter hoogte.

Nieuw
Nu heeft Adventure City Rotterdam nog meer nieuwe activiteiten voor een onvergetelijke dag met je hele klas. Naast de attracties zijn ook verschillende teambuilding spellen voor kinderen ontwikkeld. Je kunt alles naar wens invullen voor elk niveau. Zo kun je je schoolreis bij Adventure City Rotterdam nog leuker maken met de te gekke spellen die de leerlingen gezamenlijk spelen.

Wil je meer weten over een schoolreis bij Adventure City Rotterdam? Kijk dan via www.werkweek.nl/actief/adventure-city-rotterdam.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!