Ontdek de geheimen van de nieuwe mysterieuze vulkaan Terra Magma in Bobbejaanland

Lichtaart, 5 september 2023


Ontdek de geheimen van de nieuwe mysterieuze vulkaan Terra Magma in Bobbejaanland


In de plezante schoolreisbestemming Bobbejaanland is de vernieuwde attractie Terra Magma geopend voor bezoekers. De waterattractie is in een half jaar volledig verbouwd.

In Terra Magma maken leerlingen en studenten een vaartocht naar een vulkaan, waarover al jaren verhalen de ronde doen. De mysterieuze vulkaan kwam ooit tot uitbarsting en is sindsdien een trekpunt voor avonturiers van over de hele wereld. Onderweg komen ze in een tropische storm terecht en passeren ze watervallen, vlinders, een vissersdorpje, een sterrenhemel en een groot zeemonster. Hoogtepunt is de uitbarsting van de vulkaan tijdens de laatste afdaling.Via www.werkweek.nl/attractie/bobbejaanland lees je meer over een 'schoolreis' dag vol fun, avontuur en adrenaline in het Belgische Lichtaart. Bobbejaanland staat op pagina 30 van het magazine Werkweek 2023/2024.

Gratis oriëntatiebezoek. Weet je niet helemaal zeker of Bobbejaanland geschikt is voor jouw klas? Met een gratis ‘verkennend’ bezoek kun je ter plekke een beeld vormen van het aanbod en de mogelijkheden en direct bepalen of deze beantwoorden aan de doelstelling van jouw klasuitstap. Je krijgt zo een idee van onder andere reistijd, de verschillende attracties, mogelijkheden om te lunchen, verzamelpunten, etc. Vraag via de ‘Oriëntatiebezoek’ button op www.werkweek.nl/attractie/bobbejaanland  jouw gratis ticket(s) aan.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!