Magazine Werkweek 20/21 ook online beschikbaar

Apeldoorn, 30 maart 2021

Magazine Werkweek 20/21 ook online beschikbaar2020 10 werkweek coverAan het begin van dit schooljaar hebben alle scholen vanaf het voortgezet onderwijs t/m het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen de ietwat 'aangepaste' editie van Werkweek (20/21) gratis per post ontvangen. Via Werkweek krijg je informatie over outdoor activiteiten, groepsaccommodaties, culturele-, studie- & taalreizen, stage & vrijwilligerswerk , educatieve en funbestemmingen in Nederland, België en daarbuiten. Onthoud ook dat er diverse reisorganisaties zijn die in overleg voor jou en je groep een uitstap compleet van begin tot eind verzorgen.

Voor iedereen die de komende tijd een klasuitstap gaat organiseren en het magazine niet meer binnen handbereik heeft, staat Werkweek 20/21 online. Hierin hebben we de linkjes toegevoegd zodat je veilig naar de juiste website wordt doorgelinkt.

Klik hier voor de online versie van de editie van dit schooljaar. (Tip: klik je rechtermuisknop ‘openen in nieuw venster’ dan blijft deze PDF op de juiste pagina open staan waar je gebleven was.)

Goed om te weten: we kunnen straks weer veilig op pad, want veiligheid en gezondheid van leerlingen, leraren en begeleiders staan bij alle bestemmingen voorop. Werkelijk alle schoolreisbestemmingen en touringcarbedrijven hebben, conform de protocollen van de overheid en het RIVM, maatregelen getroffen en nemen hun verantwoordelijkheid. Bovendien zijn schoolreisreserveringen over het algemeen flexibel te annuleren of te verplaatsen.

Wil je een fysiek exemplaar nabestellen via de post? Voor meer informatie over het nabestellen van Werkweek (klik hier). (© fotocredit: reisorganisatie ‘Schoolreis naar Terschelling’)
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!