Leer met je klasgenoten surfen op de mooiste golven in Frankrijk

Katwijk, 17 oktober 2019


Leer met je klasgenoten surfen op de mooiste golven in Frankrijk


Wil je eens gaan voor een andere bestemming dan de Ardennen, Praag of Londen, kies dan voor een sportieve surfweek aan de Atlantische kust van Frankrijk. Het Brunotti Beachcamp is al ruim 16 jaar gevestigd in het gezellige Franse dorpje Vieux Boucau, dit dorp ligt op 1.200 km afstand vanaf Utrecht. Je reist voornamelijk door de nacht in een luxe touringcar zodat je uitgerust aan je surfweek kunt beginnen.

Op het Beachcamp aangekomen maak je gelijk de eerste dag al kennis met één van de gaafste (fun)sporten die er bestaat. Je krijgt iedere dag surfles van een gediplomeerde en Nederlands sprekende surfleraar. Naast het surfen bieden de instructeurs van het Brunotti Beachcamp je een leuk en gevarieerd programma aan. Wat dacht je van een ‘sunset’ surf aan het einde van de week? Een clinic longboardskaten, een dagtrip naar San Sebastian (optioneel) of een tafeltennis - en volleybaltoernooi. Uiteraard is er ook tijd voor een leuk themafeestje, neem dus je carnavalsoutfit mee!

Na een lange strand- en surfdag is goed eten heel belangrijk, onze eigen surfchef bereidt dagelijks heerlijke verse maaltijden en daar hoort natuurlijk ook een gezellige barbecue bij. Slapen doe je in één van de ruim opgezette 2-4 persoons bungalowtenten. Voor de leraren wordt ook goed gezorgd, zij slapen in een compleet ingerichte glampingtent met een echt bed.

Proef het Franse sfeertje in het gezellige centrum van Vieux Boucau. Dit dorpje staat bekend om zijn grote binnenmeer welke verbonden is met de Oceaan. Slenter over het typisch Franse marktje en oefen je Frans bij het bestellen van een heerlijk ijsje op de boulevard.

Een surfwerkweek is een sportieve week waarin je vanzelfsprekend leert surfen maar waar je tegelijkertijd ook van het mooie weer op het strand kunt genieten. De Nederlandse crew zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Door de mooie en gunstige locatie van het Beachcamp (8 minuten lopen naar het strand en het centrum van het dorp) en onze ruime ervaring in het begeleiden van groepen is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar een nieuwe (surf)bestemming voor jouw school! Hang Loose! 

Wil je meer info over een surf en watersportweek in Frankrijk en/of in Nederland? Check www.werkweek.nl/brunotti-beachcamp of kijk op pagina 50 van het magazine Werkweek 2019/2020.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!