De interesses van de jeugd in watersport

Heeg, 9 oktober 2018


Gezelligheid, vermaak en belevenissen interesseren de jeugd in watersport


Het merendeel van de jeugd heeft interesse in watersport vanwege de gezelligheid, het vermaak en het meemaken van (schoolreis) belevenissen, waarbij kanoën en surfen veruit de meest favoriete activiteiten zijn. Aldus het onderzoeksrapport ‘Jeugd & Watersport’ Watersport in Fryslān in 2020 van ETFI.

Zeilinstituut De Bird heeft al 50 jaar ervaring in het organiseren van actieve, leerzame en super gezellige schoolreisjes. Ideaal om kennis te maken met de watersport, in de breedste zin van het woord.

De watersportactiviteiten vinden veelal plaats op een ‘privé-meer’ wat ideaal is om de beginselen van het zeilen te leren. Zeker in combinatie met de eigen professionele staff is zeilen tijdens een kamp op De Bird een leerzame ervaring, waar natuurlijk naast het zeilen in een valk, waterskiën, fierljeppen, vlot bouwen, speurtochten, droppings of een survivalbaan op het water natuurlijk ook het favoriete surfen en kanoën tot de mogelijkheden behoren.

Voor meer informatie van Zeilinstituut De Bird ga je naar www.werkweek.nl/outdoor/zeilinstituut-de-bird of kijk op pagina 43 van Werkweek 2018/2019.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!