Herinneringen aan de stedentrip zijn kostbaar

Apeldoorn, 1 juni 2021


Herinneringen aan de stedentrip zijn kostbaar


Een wereld om te ontdekken
Gekke uitdrukking die je veel hoort in deze ‘virale’ tijd: de wereld op z’n kop. Alles is anders door een virus, iedere dag weer. Dat maakt die wereld snel een stuk kleiner. Hoeveel kleiner, dat ligt voor een belangrijk deel aan onszelf. Want in de beperking zit ook een uitdaging. De anderhalve meter kan juist ook meer ruimte bieden om steden en cultuurreizen anders aan te vliegen. Locaties om te ontdekken liggen binnen handbereik omdat organisatoren en touroperators de handschoen hebben opgepakt, met meer maatwerk en met meer ingebouwde flexibiliteit in hun programma’s komen.

De meerwaarde van deze reizen is groot, waarschijnlijk nu groter en intenser dan nog maar een jaar geleden. Het is een ervaring die er waarschijnlijk juist in deze tijd werkelijk toe doet. Wil jij die ervaring delen, de uitdaging aangaan en een reis organiseren dichtbij huis naar bijvoorbeeld de Waddeneilanden, Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Ardennen, Brugge, Gent of bijvoorbeeld Bretagne, Rome of Berlijn? Maak dan gebruik van de expertise van gespecialiseerde en zeer ervaren touroperators. Ze hebben een groot netwerk van gidsen, accommodaties, chauffeurs, organisatoren en reisleiders. Zij zijn (juist nu) flexibel en zijn de beste waarborg voor veiligheid gedurende een zorgeloze trip. Je vindt deze gespecialiseerde touroperators in de rubriek ‘Cultuur- & Stedentrips’.


Steden archief

Culturele reizen en stedentrips zijn belangrijk in de sociale en persoonlijke ontwikkeling. Herinneringen aan deze trips zijn daarom ook kostbaar. Wij hebben onze eigen herinneringen, de artikelen over steden en regio’s die in Werkweek zijn verschenen, bijeengebracht.

Ben je op zoek naar inspiratie voor schoolreislocaties in Nederland, België of andere steden en regio’s in Europa, of wil je gewoon herinneringen ophalen? Surf even langs. www.werkweek.nl/steden- Aarhus, Amsterdam, Antwerpen, Ardennen, Auschwitz, Barcelona, Berlijn, Boedapest, Brugge, Brussel, Drenthe, Dublin, Geneve, Gent, Istanbul, Keulen, Kopenhagen, Krakau, Leeuwarden, Lissabon, Londen, Maastricht, Madrid, Marseille, Matera, Mechelen, Mons, Normandië, Paphos, Parijs, Plovdiv, Postajna Jama, Praag, Riga, Rome, Rotterdam, San Sebastian, Texel, Tsjechië, Turnhout, Umea, Utrecht, Valetta, Venetië, Waddeneilanden, Wenen, Wroclaw -

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!