Ontdek Train World tijdens de gratis lerarendag

Schaarbeek, 4 april 2023


Ontdek Train World tijdens de gratis lerarendag


Ontdek Train World, tijdens de gratis lerarendag, als ideale uitstap met jouw klas. Op woensdagmiddag 24 mei 2023 stelt de dienst Publiekswerking en Educatie van Train World de verschillende schoolpakketten en workshops aan jou voor. Tevens kun je vrijblijvend gebruik maken van een gegidste rondleiding.

Programma lerarendag (24 mei 2023):
13.30 tot 14.00 uur: Welkom.
14.00 tot 17.00 uur : Voorstelling van vijf educatieve pakketten en drie workshops tot het 6e middelbaar.
Inclusief gratis gidsbeurt.

Jouw gratis bezoek
Vraag via het online serviceformulier jouw gratis verkennend bezoek bij Train World aan. Wil je naast Train World ook bij andere schoolreisbestemmingen in België of Nederland een gratis verkennend bezoek brengen, dan kun je dit op het formulier aanvinken. Van de betreffende schoolreisbestemming(en) ontvang je dan een uitnodiging en/of toegangsbewijs met de evt. voorwaarden (bezoekdata e.d.), waarmee je persoonlijk kunt gaan zien of de locatie geschikt is voor een uitstap met jouw klas.

Klasuitstap naar Train World
Bij Train World stap je samen met leerlingen (tot in het 6de middelbaar) in om te genieten van een spannende ontdekkingstocht tussen de treinen. Train World biedt gegidste rondleidingen aan, maar ook gratis educatieve pakketten op maat van de leerlingen tot in het laatste jaar van het secundair onderwijs. Met de educatieve pakketten kun je zelf aan de slag in de klas én in het museum. Meer informatie lees je via www.werkweek.nl/educatie/train-world

  

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!