Educatieve expositie 'World of Dino's' zet Bobbejaanland op stelten

Kasterlee, 5 maart 2024


Educatieve expositie 'World of Dino's' zet Bobbejaanland op stelten


Ontdek met jouw schoolgroep meer dan 40 attracties in 't plezantste land. Daar valt heel wat te beleven voor groot en klein. Begin bijvoorbeeld je schoolreisdag met een rit in Kettingmolen en laat je verrassen. Stap aan boord van Bob Express en beleef indrukwekkende haarspeldbochten in Speedy Bob of laat je meevoeren in de langste achtbaantrein ter wereld in Revolution. Echte waaghalzen uit jouw klas gaan in de Fury, Typhoon en Sledge Hammer. En wie op zoek is naar verfrissing, zoekt de waterpret op in een van de vijf waterattracties.

Nieuw in Bobbejaanland: World of Dinos
Dit jaar wordt jouw schoolreis naar Bobbejaanland nóg plezanter. Van 13 april t/m 30 juni kunnen scholen ‘World of Dinos’ helemaal gratis bezoeken. Deze educatieve expositie strijkt neer in de Arena, achteraan in het park, en neemt jou en jouw leerlingen mee in de fascinerende wereld van dinosaurussen. Meer dan dertig indrukwekkende exemplaren zullen te zien zijn -van velocirapor tot t-rex- en zo gaan jouw leerlingen met een hoop nieuwe kennis weer naar huis.

Meer info voor een dag vol plezier tussen de lessen door lees je via www.werkweek.nl/attractie/bobbejaanland of op pagina 30 van het magazine Werkweek 2023/2024.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!