Een actieve schoolreis organiseren in deze tijd. Buffel Outdoor daagt je uit

Comblain-la-Tour en Hotton, 18 maart 2021


Een actieve outdoor schoolreis organiseren in deze tijd


Maak samen herinneringen
Buffel Outdoor zorgt samen met jou ervoor dat jullie studenten die schoolreis maken waar ze zo naar uitkijken. De beweging krijgen die ze nodig hebben. Het kamp ervaren waar ze samen energie van krijgen. Die belevenis wil Buffel Outdoor ze graag bieden. Want kijken we niet allemaal met groot plezier terug op ons schoolkamp van vroeger? Zeg nou zelf… dat wilde je toch voor geen goud missen?

Verleg je grenzen
De specialisten van Buffel Outdoor begrijpen heel goed dat schoolbesturen voorzichtig zijn met het organiseren van een (meerdaagse) reis met school. Met het risico dat de aanbetaling weg is als de reis niet door kan gaan. Met veel eigen materialen, een schat aan ervaring en het niet vast zitten aan een eigen locatie, is de flexibiliteit van Buffel Outdoor enorm groot.


Beleef het buiten


Belgische leerlingen uit het basis- en het secundair onderwijs mogen vanaf deze week weer op een outdoor daguitstap.
Wil je een avontuurlijke en veilige adventure dag in de Ardennen? Check www.werkweek.nl/actief/buffel-outdoor voor de vele avontuurlijk activiteiten en dagprogramma’s.

Wil je een 3-daagse schoolreis naar de Belgische Ardennen of 5-daagse schoolreis naar de Franse Alpen? Doen. Blijkt kort voor vertrek dat er restricties zijn? Geen probleem. Buffel Outdoor biedt alternatieve programma’s op meerdere locaties in Nederland en België. Kort voor aanvang besluit je dit samen. Zo worden hoge annuleringskosten voorkomen.

Het leven is een groot avontuur
De mensen van Buffel Outdoor weten als buitensporters als geen ander dat een actieve leefstijl bijdraagt aan een gezond lichaam. Het menselijk lichaam hoort nou eenmaal te bewegen. Met buffelen in de buitenlucht staan ze garant voor scholieren en studenten die na de schoolreis weer fris, vol goede moed en met focus in de schoolbanken zitten. Hoe mooi is het als jij ze juist buiten de gebaande paden samen op avontuur kunt laten gaan. Met de zekerheid van de richtlijnen. Met de zekerheid van een geslaagde schoolreis vol sportieve belevenissen.

Meer info? www.werkweek.nl/actief/buffel-outdoor Of ga met Buffel Outdoor het gesprek aan hoe je dit jaar die veilige schoolreis gaat organiseren. Bel gerust voor advies. +31 (0)88 688 36 67.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!