Werkweek naar Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

Ouddorp, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam
Slide 2 - Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam
Slide 3 - Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam
Slide 4 - Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam, Windsurfen | Zeilen | Sup | Waterjump | Restaurant | Kamers & Beachlodges


Zin in een uitdagende trip met je klas? Kom dan naar Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam en leef je uit op het water!

Onze gediplomeerde en enthousiaste instructeurs leren je graag alle ins en outs over het windsurfen. Staat er wat minder wind? Verken de Grevelingen vanaf het water op een stand up paddleboard en wie weet ontmoet je tijdens het peddelen zelfs een zeehond! Daarnaast zijn er op op het land ook leuke activiteiten te beleven, zo kun je tijdens een longboard clinic bijvoorbeeld gave tricks leren maken.

Nog meer spanning en sensatie? Kom dan bodysliden van de waterjump. Van deze 8 meter hoge schans maak je spectaculaire sprongen en belandt je met een frisse duik in het water! Niet zo’n stunter? Iedereen gaat op zijn eigen tempo en manier van de schans af. Gebruik een matje, band of ga met zijn 3en als treintje naar beneden!

Voor of na zo'n intensieve dag kun je wel een goede maaltijd gebruiken. Wij verzorgen ontbijt, lunch of diner en beschikken over verschillende ruimtes in ons restaurant waar met grote groepen gezellig samen gegeten kan worden! 

Maak een verblijf bij Zeil- & Surfcentrum helemaal compleet door te overnachten in onze basic rooms of beachlodges aan het water. Er is in totaal plaats voor wel 130 personen!

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op voor meer informatie en een programma op maat geheel afgestemd naar eigen wensen en budget.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Ossenhoek 1
3253 MH Ouddorp
Zuid-Holland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)111 67 14 80

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!