Werkweek naar Wilgje Buitensport

Buren, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Wilgje Buitensport
Slide 2 - Wilgje Buitensport
Slide 3 - Wilgje Buitensport
Slide 4 - Wilgje Buitensport
Wilgje Glijden
Wilgje Tokkelbaan
Wilgje Lachend meisje
Wilgje Romeinsstrijden

Wilgje Buitensport, avontuur in hartje Betuwe


Lekker los met je school of klas
Wilgje Buitensport organiseert actieve schoolreizen, klassenuitjes en schoolkampen voor leerlingen vanaf 10 jaar/groep 6. Mogelijke activiteiten zijn onder andere survivallen, klimmen, teambuildingsprogramma’s, kanovaren, boogschieten, steppen en expeditie robinson.

We hebben jarenlange ervaring met de organisatie van uitjes voor scholen. Van losse activiteiten van anderhalf uur tot geheel verzorgde (mid)dagprogramma’s en meerdaagse schoolkampen. Tevens kunnen we zorg dragen voor het eten en drinken.

Alles op één locatie
Het terrein van Wilgje Buitensport biedt de mogelijkheid tal van activiteiten te organiseren. De buitensportactiviteiten worden begeleid door onze ervaren instructeurs, maar daarnaast is het terrein ook voorzien van een voetbal -en volleybalveld, jeu de boules baan, basketbalnet en tafeltennistafel waar jullie gedurende een schooluitje of schoolkamp vrij gebruik van mogen maken. Op 1 kilometer lopen bevindt zich het stadje Buren met verschillende musea, supermarkt en eetgelegenheden.

Natuurcamping en diverse binnen accommodaties
Het kampeerterrein van Wilgje Buitensport ligt tussen de weilanden en natuurgebieden en is bewust niet superdeluxe. De camping is voorzien van degelijke tenten en blokhutten en we hebben verschillende binnen accommodaties te huur als uitvalsbasis bij slecht weer. Het is mogelijk de organisatie van jullie schoolkamp geheel aan ons over te laten, inclusief alle programma-activiteiten en de catering, maar jullie kunnen ook grotendeels zelfvoorzienend het kamp inrichten.

Slecht weer? Geen probleem!
Wilgje Buitensport heeft een uitgebreid aanbod aan buitensportactiviteiten, maar ook een indoor sporthal als uitvalsbasis bij slecht weer. Vrijwel alle programma’s kunnen bij slecht weer binnen plaatsvinden.

Contactgegevens
Adres
Hennisdijk 7
4116 RK Buren
Gelderland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)344 57 21 63
+31 (0)6 19 62 08 32

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!