Werkweek naar Paasheuvelgroep Evertsoord

Evertsoord, Limburg Routebeschrijving


Slide 1 - Paasheuvelgroep Sevenum
Slide 2 - Paasheuvelgroep Sevenum
Slide 3 - Paasheuvelgroep Sevenum
Slide 4 - Paasheuvelgroep Sevenum
Slide 1 - Paasheuvelgroep Sevenum
Slide 2 - Paasheuvelgroep Sevenum
Slide 3 - Paasheuvelgroep Sevenum
Paasheuvelgroep Evertsoord Sevenum voetballen

Paasheuvelgroep Evertsoord, 2 accommodaties met eigen speelveld


De mooiste avonturen beleef je buiten

We vinden het belangrijk dat er veel buitenruimte is voor onze groepen, de mooiste avonturen beleef je namelijk lekker buiten. Onze accommodaties in Evertsoord hebben allebei een lekker groot speelveld voor allerlei activiteiten. De Korhoen heeft ook nog eens een eigen stuk bos, ideaal voor de populaire bosspellen.

Over de accommodaties
Groepsaccommodatie de Patrijs bestaat uit een slaapgebouw met sanitaire voorzieningen en een aparte recreatiezaal met podium en keukentje. Het slaapgebouw is geschikt voor maximaal 120 personen maar is door zijn vorm ook heel goed te gebruiken door veel kleineren groepen. We kunnen dan heel makkelijk een aantal slaapkamers dichthouden zodat het ook voor kleine groepen gezellig is. De Patrijs is te huur op basis van zelfverzorging of inclusief ontbijt, lunch en avondeten.

De Korhoen is geschikt voor maximaal 140 personen maar kan net als de Patrijs ook geschikt gemaakt worden voor kleinere groepen. Ook de Korhoen heeft een recreatiezaal met eigen podium voor de bonte avond. De Korhoen wordt verhuurd inclusief catering.

Wat is er in de buurt te doen.
Voor de liefhebbers van pretparken is Attractiepark Toverland het perfect uitje, je loopt er vanaf de accommodatie zo naar toe. Het pretpark heeft speciale tarieven voor kinderen. Kom je met schoolkamp? Dan ben je dus extra voordelig uit. Ook Aardbeienland is een geliefde attractie in de buurt van Venlo. Bovendien hebben we afspraken gemaakt met één van de leukste zwembaden van Limburg. 

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Peelstraat 79
5977 NN Evertsoord
Limburg, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)77 464 18 49

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!