Werkweek naar Markant Outdoorcentrum

Braamt, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1- Markant Outdoorcentrum
Slide 2- Markant Outdoorcentrum
Slide 3- Markant Outdoorcentrum
Slide 4- Markant Outdoorcentrum

Markant Outdoorcentrum

 

Elk jaar komen er vele scholen en klassen naar onze prachtige locatie in Braamt, gevestigd midden tussen het Montferlandbos en recreatiegebied Stroombroek. Wij streven ernaar om iedereen binnen deze klassen en scholen met fijne en mooie herinneringen naar huis te laten gaan.

Om dit te kunnen waarmaken beschikt Markant over een 12 hectare groot terrein, met alle faciliteiten om het verblijf van een school optimaal te kunnen verzorgen. Daarnaast is Markant een outdoor- en recreatiebedrijf die gespecialiseerd is in het verzorgen van passende activiteiten voor zowel grote als kleine groepen.

Markant beschikt verder over een groepsaccommodatie en een groepskampeerterrein waar groepen kunnen overnachten. Daarnaast is restaurant Woodies dé plek waar je heerlijk kan genieten van barbecues, buffetten en lunch. Vanuit Woodies kunnen ook maaltijden verzorgd worden tijdens een (meerdaags) verblijf op onze locatie zoals een schoolkamp. 

Dus wil jij een schoolkamp, introductieprogramma, outdoordag of schoolreisje organiseren? Neem dan contact op of kom een keertje op bezoek op onze inspirerende locatie in de Achterhoek.   

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Gildeweg 7
7047 AR Braamt
Gelderland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)314 33 54 49

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!