Werkweek naar Jorplace Beach Hostel Scheveningen

Scheveningen, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Jorplace
Slide 2 - Jorplace
Slide 3 - Jorplace
Slide 4 - Jorplace

Jorplace Beach Hostel, schoolreis Scheveningen - De ultieme beach vibe!


Jorplace is niet alleen de eerste en enige hostel in Scheveningen maar tevens ook de enige grote groepsaccommodatie. Wanneer je het hostel binnenstapt zal je gegrepen worden door de gezellige sferen. Wij tellen op het moment 170 bedden met veel verschillende kamers. Het hostel ligt vlak bij het strand, naast een supermarkt en in een gezellige winkelstraat met leuke boetiekwinkels. Of je nu op zoek bent naar een goedkope overnachting, groepsaccommodatie of naar een privékamer;

Jorplace heeft het allemaal
Naast overnachtingen kun je ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals een bar, de lounge en de tuin met een warm vuurtje. Je kunt longboards en fietsen huren om de leukste plekken in Scheveningen te ontdekken.

Een greep uit onze faciliteiten is als volgt:
- een super gezellige bar & lounge - een gastenkeuken die open is van 8:00 -21:30 - een openhaard in de tuin! - gratis wifi en prima bereik op je kamer! - kluisjes op de gang en in de kamers - dagelijkse schoonmaak van 10.30 tot 16.00 uur - de mogelijkheid om te barbecuen - een zonnig terras midden in de Keizerstraat -  uitgebreide maaltijden (ontbijt, lunch, buffetstijl eten en barbecues) - beddengoed & linnen (geen slaapzakken toegestaan) - nieuwe stevige bedden met een stoere look, bedlampje en gordijn voor privacy, nieuwe matrassen van goede kwaliteit - genoeg privédouches en toiletten direct op de gang, wastafel en spiegel op de kamer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons op.

Contactgegevens
Adres
Keizerstraat 296
2584 BN Scheveningen
Zuid-Holland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)70 338 32 70

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!