Werkweek met Hollandsche Zeilvloot

Lemmer, Friesland Routebeschrijving


Slide 1 - Hollandsche Zeilvloot
Slide 2 - Hollandsche Zeilvloot
Slide 3 - Hollandsche Zeilvloot
Slide 4 - Hollandsche Zeilvloot

Hollandsche Zeilvloot, natuurlijk op ’t water: zeilen op het IJsselmeer / Waddenzee


Een werkweek of een schoolreisje op het water in Nederland, natuurlijk! Eén of meerdere dagen met elke dag een andere haven. Met een zeilschip van de Hollandsche Zeilvloot o.l.v. een ervaren schipper en matroos beleef je sowieso een afwisselende tocht boordevol gezamenlijke zeil-actie, spannende activiteiten en een ongedwongen samenzijn.

Accommodatie
Met de hele klas aan boord van een groot zeilschip tot wel 50 meter lang. Je kunt met 10 tot wel 100 personen op één schip. Wil je meerdere dagen weg? Dat kan, de schepen beschikken een volledig ingerichte keuken, moderne toiletten/douches en slaaphutten.

Natuurlijk
Zeilen met een traditioneel zeilschip van vaak meer dan 100 jaar oud is veilig en klimaat-neutraal.  De schepen liggen rondom het IJsselmeer, zodat je reis naar de haven nooit heel lang is. Ga zeilen en wordt één met de natuur.

Activiteiten
Zeilen hijsen, navigeren, sturen aan het roer, leren knopen leggen, speurtochten aan de wal. Er is veel te beleven en te leren over het (onderwater)leven en de havenstadjes. Of denk eens aan samen de boodschappen doen en samen koken: is dat niet leuk en leerzaam?

Zekerheid
Boek veilig en vertrouwd. Alle bij de Hiswa aangesloten schepen zijn lid van de Hollandsche Zeilvloot. De Hollandsche Zeilvloot biedt je veel kennis bij de organisatie van een geslaagde schoolreis of werkweek. En de Hiswa biedt garantie voor zorgeloos varen.  Samen zorgen we er voor dat je een onvergetelijke reis gaat beleven die je je nog lang zult herinneren.

Contactgegevens
Adres
Emmakade 8
8531 DT Lemmer
Friesland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)514 56 60 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!