Werkweek naar Groepsaccommodatie Appelscha

Appelscha, Friesland Routebeschrijving


Slide 1 - Groepsaccommodatie Appelscha
Slide 2 - Groepsaccommodatie Appelscha
Slide 3 - Groepsaccommodatie Appelscha
Slide 4- Groepsaccommodatie Appelscha

Groepsaccommodatie Appelscha voor een onvergetelijk schoolkamp


Op zoek naar een locatie voor uw schoolkamp? Bij groepsaccommodatie Appelscha beschikken we over drie ruime groepsaccommodaties op een prachtige locatie midden in het bos. Een grote speeltuin met airtrampoline en sportvelden liggen meteen tegen de accommodaties aan. Voor uw schoolkamp is dit de ideale locatie.

Accommodaties
Groepsaccommodatie Appelscha beschikt over  drie accommodaties. Accommodatie ’t Reidték bied plaats voor groepen tot 62 personen  en beschikt over 4 persoons slaapkamers.
Accommodatie ’t Kamphús bied plaats voor groepen tot 72 personen, verdeeld over diverse slaapzalen en accommodatie Nijsingh bied plaats aan groepen tot 100 personen verdeeld over meerdere slaapzalen.

Stoere activiteiten bij de Jongens van Outdoor
Wilt u wat actiefs doen met de kinderen? In samenwerking met de Jongens van Outdoor bieden wij diverse outdoor activiteiten aan. Zo kunt u klimmen in het Klimbos of Klimpark, kanovaren, vlotten bouwen, boogschieten of een van de vele andere activiteiten doen. Dit alles onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Uitstapjes en excursies in de omgeving
Veel scholen brengen tijdens hun verblijf bij groepsaccommodatie Appelscha een bezoek aan het gevangenis museum in Veenhuizen, of het  Buitencentrum van Staatsbosbeheer . Dit zijn interessante leerzame musea waarin je veel kan leren over de Nederlandse geschiedenis en natuur educatie. Tevens zijn deze op de fiets te bereiken. Daarnaast behoort ook Pretpark Duinenzathe tot de mogelijkheid. Een kleinschalig pretpark in Appelscha, welke super geschikt is voor basisschool leerlingen.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die groepsaccommodatie Appelscha te bieden heeft voor uw groep? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand telefoonnummer, kijk op de website of stuur ons een mailtje via onderstaande button.

Contactgegevens
Adres
Oude Willem 3
8426 SM Appelscha
Friesland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)516 43 13 91

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!