Werkweek naar FrieseVloot

Stavoren, Friesland Routebeschrijving


FrieseVloot, Samen écht Zeilen


Cultuur, natuur, sport op Waddenzee, IJsselmeer en in Friesland.

Onze enthousiaste schippers zeilen graag met jullie de horizon tegemoet naar interessante bestemmingen.

Unieke formule
Een schoolreisje of werkweek aan boord van een traditioneel maar comfortabel zeilschip van de FrieseVloot. Het schip brengt je op een bijzondere manier naar je bestemming en is tevens je hotel. Als klap op de vuurpijl leer je samen ook nog zeilen.

Combineer je zeilweek met educatieve, sportieve en culturele activiteiten en geniet van de natuur. Ontdek Holland eens vanaf het water van het IJsselmeer. Of vaar door een van de grootste natuurgebieden van Nederland, de Waddenzee naar de eilanden; helemaal weg en toch zo dichtbij. En wat dacht je van de knusse Friese meren?

Programma’s
Er zijn vele routes en walactiviteiten mogelijk, afhankelijk van jullie wensen en niet te vergeten de wind. We noemen er hier een.

Op maandagochtend heet de bemanning jullie hartelijk welkom aan boord en worden na de zeilinstructie de zeilen gehesen. De eerste bestemmingshaven is Enkhuizen. Hier is een bezoek aan het Zuiderzeemuseum mogelijk. Dinsdag zeilen we naar Texel waar een bezoek kan worden gebracht aan Ecomare. Op woensdag ruilen we het Wad voor het IJsselmeer richting Workum. Hier kan bij het strand naar hartenlust worden gezwommen. Via de Friese meren komen we donderdag aan op konijneneiland voor het eindfeest, compleet met kampvuur. Vrijdagmiddag is het avontuur weer voorbij en brengt de bus jullie weer veilig thuis.

Het is ook mogelijk om woensdag te wisselen van groep, indien 5 dagen niet in het schema van de school past.

FrieseVloot kwaliteitsgarantie
De 22 schepen die zich hebben verenigd in de FrieseVloot, varen vanaf diverse havens langs de Friese kust en voldoen allemaal aan onze kwaliteitseisen. De schepen zijn zeer goed onderhouden en de bemanning verstaat z’n vak als geen ander. Afhankelijk van de grootte en de wensen van de groep kan het ideale schip worden geboekt.

Ontdek de vele mogelijkheden op onze website of bel naar onderstaand telefoonnummer.

Contactgegevens
Adres
Stationsweg 7
8715 ES Stavoren
Friesland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)517 72 10 20

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!