Werkweek naar De Wolfskuil

Ommen, Overijssel Routebeschrijving


Slide 1 - De Wolfskuil
Slide 2 - De Wolfskuil
Slide 3 - De Wolfskuil
Slide 4 - De Wolfskuil
De Wolfskuil kampvuur
De Wolfskuil klimmen
De Wolfskuil bos
De Wolfskuil spook v2

De Wolfskuil, er gaat wat moois schuil in de bossen van De Wolfskuil


Jullie gaan op pad met elkaar! Zie je het al voor je: jullie komen aan met de trein, auto of fiets. Meteen is het goed. De omgeving met bossen en weilanden zorgen ervoor dat jongeren buiten willen zijn, sporten, ravotten, hutten gaan maken.

Je kunt bij ons kiezen: ga je slapen in een groepsaccommodatie -geen stapelbedden- of gaan jullie avontuurlijk groepskamperen?

We hebben vier groepsaccommodaties in het bos, voor zowel kleine als grote groepen met het bos als achtertuin. Ga op vleermuizenexcursie, pluis uilenbuilen uit of ga outdoor het bos door waarbij je meteen met elkaar samen werkt. Je kunt veel spelen zoals zeskamp of een fotokompastocht van ons huren. We zitten vlak bij het plaatsje Ommen waar je lekker kunt kanovaren. Verschillende pretparken zijn in de buurt of ga met de trein naar Hanzestad Zwolle. Koken kun je goed in onze keukens maar je kunt ook pizza’s of pannenkoeken bakken op open vuur.

Wees bij het kamperen niet bang voor een spatje regen, er is een grote tipi groepstent waar je samen ontbijt, een spelletje speelt of schuilt voor een bui. Als klas heb je een eigen veld waardoor je een eigen sfeer creëert. Je mag gebruik maken van onze slaaptenten maar een eigen tent kan ook. We horen vaak van onderwijzers dat jongeren het fantastisch vinden de hele dag buiten te zijn en daardoor veel beter slapen. Wat dan weer een voordeel voor jou is als docent. Onvergetelijk zullen de kampvuuravonden zijn.

Het avontuur lokt. Kom je ontdekken hoe mooi en leuk het hier is? 

De Wolfskuil, een buitengewoon avontuur. 

Contactgegevens
Adres
Wolfskuil 15
7731 AP Ommen
Overijssel, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)529 45 16 31

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!