Werkweek De Jongens uit Schoorl

Schoorl, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - De Jongens uit Schoorl
Slide 2 - De Jongens uit Schoorl
Slide 3 - De Jongens uit Schoorl
Slide 4- De Jongens uit Schoorl
DJUS Surfen
DJUS Zee raften
DJUS Groepsfoto
DJUS twee meisjes

De Jongens uit Schoorl, kwaliteit in schooluitjes!


Voor basisscholen en middelbare scholen organiseren De Jongens uit Schoorl uitdagende sport en educatie schooluitjes in de Schoorlse duinen en op het Noord-Hollandse strand. Een compleet dagje uit met school vol met bos, duin en strand activiteiten. Een schoolsportdag op het strand, een schoolreisje in de duinen of een complete werkweek met overnachting. Talloze leuke activiteiten en spannende tochten door de natuur maken onderdeel uit van onze schoolprogramma’s. Onze schoolreisjes kunnen op alle stranden van Noord-Holland georganiseerd worden.

Unieke locaties voor je schoolreisje!
We werken vanaf verschillende locaties waarvan het Hookipa Beach en Laguna Beach de hoofdlocaties zijn. Twee sportpaviljoens op het strand van Schoorl! Kortom de ideale uitvalsbasis voor een geslaagde schoolreis.

Populairste activiteiten;
Brandingraften, welk team trotseert als eerste de spetterende branding en gaat rond de boei? Onder begeleiding van een professionele instructeur leer je alle kneepjes over het branding raften! Mocht je niet uit de boot vallen gaan we rodeo raften!!!!

Golfsurfen
Sta in een les op je surfboard. Zowel theorie en praktijkles.

Zeezwemles
Leer in de ochtend alle uitdagingen van de zee. Waar komt de stroming vandaan. Wat is een mui en waar moet je voor opletten in de zee.

Expeditie Noordzee
Bij dit ultieme kennismakingen en teambuilding programma, zullen complete klassen de strijd tegen elkaar aangaan op 4 uiteenlopende “proeven” (opdrachten). Het zal hierbij aankomen op inventiviteit, behendigheid, creativiteit, communicatie en samenwerking. Welke klas wint deze ultieme battle?

Contactgegevens
Adres
Heereweg 403
1871 GL Schoorl
Noord-Holland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)72 509 27 73

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!